Toplantı Haberleri

toplantı haberleri ve güncel toplantı gelişmeleri, toplantı ile ilgili tüm video, toplantı fotoğrafları ve toplantı haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, yaklaşık 1,5 aylık aranın ardından İran-İsrail çatışmaları gündemiyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplanacak.

Gündem

MHP'de Büyük Kurultay'da seçilen Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu, ilk toplantısını pazartesi günü yapacak.

Spor

Fenerbahçe Yönetimi, 27 Mart tarihinde düzenlenecek olan iftara, sarı-lacivertli kulübün tüm eski başkanlarını ve yöneticilerini davet etti.

Gündem

İstanbul’un bazı ilçeleri ile Ankara Çankaya adayının açıklanması CHP Parti Meclisi toplantısının yapılacağı pazartesi gününe ertelendi.

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın, vali ve il jandarma komutanlarıyla yapacağı toplantıyı iptal etmesi, Ankara kulislerini hareketlendirdi.

Ekonomi

Yeni asgari ücreti belirleme çalışmaları, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlı Vedat Işıkhan'ın başkanlığındaki ilk toplantıyla başladı.

Gündem

Yarın başlayacak olan asgari ücret görüşmelerinde, hükümet temsilcileri, işçi ve işveren heyeti ile saat 14.00'te buluşacak. Görüşmeler kapsamında, belirlenecek olan...

Ekonomi

Milyonların beklediği asgari ücret zammı ile ilgili olarak Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2024'te geçerli olacak asgari ücret için ilk toplantıyı...