Trafik kazası Haberleri

trafik kazası haberleri ve güncel trafik kazası gelişmeleri, trafik kazası ile ilgili tüm video, trafik kazası fotoğrafları ve trafik kazası haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Tekirdağ'ın Saray ilçesinde TIR ile yolcu minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada, ilk bilgilere göre 5 kişi öldü, 10 kişi...

Yerel

Aydın'ın Köşk ilçesinde 2 otomobil ile TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Yerel

İstanbul Basın Ekspres yolunda kontrolden çıkarak bariyerlere çarpan ve bariyerin otomobile saplandığı kazada, sürücü sadece parmağından yaralandı.

Gündem

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı önündeki kazada yaralanan İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Yerel

Sivas'ın Kurtlapa köyü yakınlarında içinde 40 yolcunun bulunduğu bir otobüsün kaza yaptığı ve çok sayıda kişinin yaralandığı öğrenildi.

Yerel

Ankara'nın Polatlı ilçesinde üst geçit bulunan yerde yolun karşısına geçmek isterken otomobil çarpan aileden 3 kişi hayatını kaybetti.

Yerel

Kırşehir'de şarampole devrilen araçta bulunan 26 yaşındaki Muhammed İnce, nikahını yapmak için kent merkezime giderken yaşamını yitirdi.

Yerel

İstanbul'un Avcılar ilçesinde meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında, 4 kişi yaralandı.

Yerel

Burdur-Tefenni kara yolunun Karakuzu mevkisinde 3 otomobilin çarpıştığı trafik kazasında, 1 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.

Yerel

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde takla atan otomobilin sürücüsü 23 yaşındaki Sudenur Garip, hayatını kaybetti.

Yerel

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde kontrolden çıkan otomobil, Nilüfer Çayı'na uçtu. Kazada 4 kişi yaralandı.

Yerel

Adıyaman'da karşı yönlerden gelen iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.