Uçak Haberleri

uçak haberleri ve güncel uçak gelişmeleri, uçak ile ilgili tüm video, uçak fotoğrafları ve uçak haberleri Polemik Haber sitemizde


Dünya

ABD'nin Nashville kentinde küçük bir uçak, yol kenarına düşerek alev aldı. Korkunç kazada 5 kişi hayatını kaybetti.

Gündem

Pegasus Havayolları'na ait uçaktan kuleye ve diğer uçaklara lazer tuttuğu tespit edilen bir yolcu, Antalya Havalimanı'nda gözaltına alındı.

Dünya

ABD’nin Florida eyaletinde tek motorlu küçük bir uçak, mobil yerleşim yeri olan bir karavan parkına düştü. Olayda pilot hayatını kaybetti,...

Dünya

Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Ukraynalı esir askerleri taşıyan Rus uçağının, içerisindeki 74 kişi ile düştüğü belirtildi.

Yerel

Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir TIR'ın dorsesinde yapılan aramada, 1964 model Cessna 172 tipi uçak ele geçirildi.

Dünya

Hindistan Sivil Havacılık Bakanlığı, Afganistan’ın Bedehşan bölgesinde düşen uçakla ilgili açıklama yaptı. Bakanlık düşen uçağın Fas tescilli küçük uçak olduğu,...

Gündem

Türk Hava Yolları, tedbir amaçlı olarak yere indirdiği uçaklarından İran'da kalan Boeing 737 MAX 9 tipi 2 uçağını, ülkeden aldırdı.

Gündem

İzmir'de sis nedeniyle uçak seferlerinde iptal ve gecikmeler yaşanıyor.

Dünya

Japonya'da iki uçağın pistte çarpışması sonucu Tokyo Haneda Havalimanı'nda yangın çıktı. Uçaklarda 300 yolcunun olduğu belirtiliyor.

Gündem

Lefkoşa-İstanbul seferini yapan Türk Hava Yolları uçağı, uçakta polis tarafından aranan bir yolcunun bulunması nedeniyle Ercan Havalimanı'na geri döndü.

Gündem

İstanbul-Kahramanmaraş seferini yapan Türk Hava Yolları'na ait Airbus A319 tipi yolcu uçağına yıldırım isabet etti.

Gündem

Ankara-Diyarbakır seferini yapan uçak, olumsuz hava koşulları nedeniyle Diyarbakır'a iniş yapamadı. Düşme tehlikesi yaşayan uçak Elazığ’a zorunlu iniş yaptı.