Ukrayna Haberleri

Ukrayna haberleri ve güncel Ukrayna gelişmeleri, Ukrayna ile ilgili tüm video, Ukrayna fotoğrafları ve Ukrayna haberleri Polemik Haber sitemizde


Dünya

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yarın başlayacak 3 günlük Genel Seçim öncesinde bugün halka seslenerek tüm vatandaşları sandık başına çağırdı....

Dünya

Rusya tarafından Ukrayna’nın Odessa bölgesine yapılan dron saldırısında bir dronun apartmana düşmesi sonucu biri 3 yaşındaki bir çocuk olmak üzere...

Dünya

NATO ülkeleri, Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un "Ukrayna için hiçbir seçeneğin dışlanmaması gerektiğini" söylemesinin ardından, asker göndermeyi düşünmediklerini duyurdu.

Dünya

Rusya’nın ‘Shahed’ İHA’larıyla Harkiv’i hedef aldığı ve düzenlenen saldırıda 3'ü çocuk olmak üzere 5 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.

Dünya

Ukrayna Güvenlik Servisi, Rusya Federal Servisi (FSB) ajanını suçüstü yakaladıklarını duyurdu.

Dünya

Ukrayna Güvenlik Servisi, aralarında eski Ukrayna Savunma Bakanlığı yetkilisinin de bulunduğu 5 kişinin, 40 milyon dolar yolsuzluk yaptığını açıkladı.

Dünya

Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Ukraynalı esir askerleri taşıyan Rus uçağının, içerisindeki 74 kişi ile düştüğü belirtildi.

Dünya

Ukrayna lideri Zelenski, Rusya’nın dünkü füze saldırısında ölü sayısının 18’e, yaralı sayısının ise 130’a yükseldiğini duyurdu.

Dünya

Ukrayna Lideri Zelenskiy ile Beyaz Saray'da bir araya gelen ABD Başkanı Joe Biden, "Ukrayna'ya yardım etme kabiliyetimizin sonuna geliyoruz" ifadelerini...

Dünya

Ukrayna'da savaş devam ederken ABD'den gelen yardım paketinin bir kez daha reddedilmesinin ardından Zelenski'ye olan muhalefet arttı.

Dünya

Beyaz Saray Bütçe Direktörü Young, ABD'nin Rusya'ya karşı savaşında Ukrayna'yı destekleyecek zaman ve parasının tükenmeye başladığını söyledi.

Dünya

Kiev Belediye Başkanı Vitali Klitschko, Rusya’nın geçen seneki işgalinden beri Kiev’in en büyük insansız hava aracı saldırısına uğradığını açıkladı.