WhatsApp Haberleri

WhatsApp haberleri ve güncel WhatsApp gelişmeleri, WhatsApp ile ilgili tüm video, WhatsApp fotoğrafları ve WhatsApp haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Ordu'nun Altınordu ilçesinde WhatsApp mesajları yüzünden işten çıkartılan işçi hakkında, AYM tarafından emsal nitelikte bir karar verildi.

Gündem

Yargıtay tarafından alınan kararla, dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma plaftormu Whatsapp’taki konuşmalar, artık delil olarak kabul edilebilecek.

Teknoloji

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması olan Meta destekli WhatsApp'a, dinlenince kaybolan sesli mesajlar da geldiği bildirildi.

Teknoloji

WhatsApp'ta "Bir Kez Görüntüle" özelliği 2021'den beri fotoğraflar ve videolar için mevcuttu, ancak şimdi sesli mesajları da kapsayacak şekilde genişletiliyor.

Teknoloji

WhatsApp, iOS'ta kullanıcılarının fotoğraf ve videolarını orijinal kalitelerini korumak için belge olarak paylaşmalarına olanak tanıyan yeni bir özelliği kullanıma sunuyor.

Teknoloji

Teknoloji şirketi Meta, popüler uygulaması WhatsApp için yeni bir güvenlik özelliğini daha test ediyor. Bu özellik, Sohbet Kilitleme için yeni...

Dünya

Fransa Başbakanı Elisabeth Borne, kabinesinde yer alan bakanların WhatsApp, Telegram ve Signal uygulamalarını yasakladı.

Gündem

Anayasa Mahkemesi (AYM), basın duyuruları için mobil mesajlaşma uygulaması WhatsApp kanalı açtıklarını açıkladı.

Teknoloji

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, belirli bir tarihteki konuşmaların daha kolay bulunmasını sağlayacak yeni bir özelliği getiriyor.

Teknoloji

Popüler sosyal medya uygulaması Instagram, WhatsApp'ta yıllardır bulunan mesajlarda okundu bilgisini etkinleştirme veya devre dışı bırakma seçeneğini getiriyor.

Teknoloji

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni özelliğini Beta kullanıcılarında test etmeye başladı. WhatsApp'ta artık e-posta doğrulama sistemi...