Yağış Haberleri

yağış haberleri ve güncel yağış gelişmeleri, yağış ile ilgili tüm video, yağış fotoğrafları ve yağış haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yağış uyarısı yaptı. Şiddetli yağışların Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli'nde etkili olması bekleniyor.

Gündem

İBB Afet İşleri Dairesi Başkanlığı AKOM, İstanbul’un kuzey ilçelerinde şiddetli rüzgar ve kuvvetli yağışın etkili olacağını duyurdu.

Gündem

Meteoroloji'den alınan son tahminlere göre, 3-4 derece daha azalacak. Bugün için 13, yarın için 10 kente sarı kodlu uyarıda bulundu.

Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Edirne ve Kırklareli çevreleri için kuvvetli yağış uyarısı yaptı.

Gündem

Meteoroloji, İstanbul'un da aralarında bulunduğu 21 il için sarı kodlu uyarı yaparken, vatandaşları olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Yerel

İstanbul'un Silivri ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan yağışın ardından Mimar Sinan Mahallesi'nde bulunan Kula deresi taştı.

Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 19 Ocak Cuma gününe ilişkin hava durumu raporuna göre, İstanbul, Balıkesir, Antalya, Osmaniye ve Ankara'da kuvvetli yağış...

Gündem

Bakan Yerlikaya, Meteoroloji'nin 25 ile verdiği uyarının ardından Karadeniz, Ege ve Akdeniz bölgelerine beklenen şiddetli yağışa ilişkin uyarılarda bulundu.

Çevre

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 1 Aralık hava durumu raporunu paylaştı. Rapora göre, Ege'de sağanak, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında güneyli yönlerden...

Yaşam

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada yarından itibaren pazar öğle saatlerine kadar çok kuvvetli sağanak yağışın etkili olacağı açıklandı.

Çevre

Meteoroloji 14 Kasım hava durumu raporunu yayımladı. Yeni rapora göre Türkiye genelinde soğuk ve sağanak yağışlı hava bekleniyor.