Yaptırım Haberleri

yaptırım haberleri ve güncel yaptırım gelişmeleri, yaptırım ile ilgili tüm video, yaptırım fotoğrafları ve yaptırım haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

ABD Maliye Bakanlığı, Türkiye’de bulunan beş şirket ve iki Türkiye vatandaşına yaptırım uyguladığını açıkladı.

Dünya

ABD yönetimi, aralarında bir Türk şirketin de bulunduğu 4 şirkete ve 3 kişiye, yaptırım uygulandığını açıkladı.

Dünya

ABD'den yapılan açıklamada İran destekli Hizbullah'a ve Devrim Muhafızları Ordusu'na kritik mali destek veren 3 şirketein mülklerine erişimin engellendiği belirtildi.

Ekonomi

Tarım ve Orman Bakanlığı ekipleri, yılbaşı öncesi 81 ilde market, kuruyemişçi ve restoranlara yönelik denetim gerçekleştirdi.

Dünya

ABD yönetiminin Rusya'ya yönelik yeni yaptırım kararlarından, Türk bankaların da etkilenebileceği ortaya çıktı.

Ekonomi

Rusya'nın askeri tedarik zincirinde yer alan Türkiye ve diğer bazı ülkelerdeki 46 kişi ve kuruluşa, İngiltere hükümeti tarafından yaptırım uygulandı.

Ekonomi

Türkiye’nin Rusya’ya yönelik askeri bağlantılı mal ihracatının artmasından dolayı ABD'li ve Avrupalı yetkililer, Türk şirketlere yaptırımların artmasını talep ettiler.

Gündem

Geçtiğimiz ay Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi'nin Osman Kavala hakkında verdiği karar uygulanmazsa, Türkiye ağır yaptırımla karşı karşıya kalacak.

Dünya

Z raporu dergisinin 54. sayısında Semra Karabaş’ın bu ayki yazısında, dünya ülkelerinin İsrail'e karşı neden yaptırım uygulayamadığını anlatıldı.