Yeni düzenleme Haberleri

yeni düzenleme haberleri ve güncel yeni düzenleme gelişmeleri, yeni düzenleme ile ilgili tüm video, yeni düzenleme fotoğrafları ve yeni düzenleme haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

Yeni yıl itibarıyla, dul ve yetim maaşları, evde bakım maaşı, 65 yaş aylığı ve engelli maaşları gibi sosyal yardımlar da...

Ekonomi

Ticaret Bakanlığı’nın yayınladığı tebliğe göre, zincir marketlere glutensiz ürün satma zorunluluğu getirildi.

Ekonomi

Seçimlerden sonra TBMM'ye gelmesi beklenen düzenleme ile, kripto varlıkların belli sınırı geçen kazançlarından işlem vergisi alınması planlanıyor.

Ekonomi

Ekonomist ve bankacılık sektörü uzmanı Kerim Rota, kredi kartlarına yönelik düzenlemelerin risklerini açıkladı ve o tarihe dikkat çekti.

Gündem

Milyonlarca sürücünün dört gözle beklediği önemli haber geldi. Karayolları Trafik Kanunu’nda değişikliğe gidilerek, B sınıfı ehliyeti olanların motosiklet kullanmasının önü...

Ekonomi

Tütün mamulleri ve alkollü içkilerin satış belgelerinin 2024 yılı bedelleri belirlendi. Alınan karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ekonomi

Ticaret Bakanlığı tarafından marketler için yapılan ve 1 Ocak 2024'ten itibaren geçerli olacak yeni düzenleme, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Ekonomi

Konut fiyatlarındaki fahiş artış ve emlak platformlarında yer alan ilanlardaki bilgi kirliliğine karşı yeni tedbirler almak için çalışma başlatıldı.