Yeni özellik Haberleri

yeni özellik haberleri ve güncel yeni özellik gelişmeleri, yeni özellik ile ilgili tüm video, yeni özellik fotoğrafları ve yeni özellik haberleri Polemik Haber sitemizde


Teknoloji

Dünyanın en popüler online mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'ın, yeni sürümünün özellikleri sızdırıldı.

Teknoloji

Passkey özelliği kazanan uygulamalar arasına katılan Twitter (X), şifresiz giriş özelliğini, ilk olarak ABD'de iPhone kullanıcılarına sunmaya başladı.

Teknoloji

ABD'li teknoloji devi Google, yeni duyurduğu yapay zeka asistanı Bard'ı, kullanıcıların hizmetine sunduğu servislerine eklemeye devam ediyor.

Teknoloji

Dünyanın en çok tercih edilen tarayıcı olan ABD’li teknoloji devi Google bünyesindeki Chrome, kullanıcılara bir yeni özelliğini daha sundu.

Teknoloji

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması olan Meta destekli WhatsApp'a, dinlenince kaybolan sesli mesajlar da geldiği bildirildi.

Teknoloji

Teknoloji şirketi Meta, popüler uygulaması WhatsApp için yeni bir güvenlik özelliğini daha test ediyor. Bu özellik, Sohbet Kilitleme için yeni...

Teknoloji

Android işletim sisteminde bulunan Mesajlar uygulamasını geliştirmeyi sürdüren Google, uygulamaya animasyonlu emojiler getiriyor.

Teknoloji

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, belirli bir tarihteki konuşmaların daha kolay bulunmasını sağlayacak yeni bir özelliği getiriyor.