Yol Haberleri

yol haberleri ve güncel yol gelişmeleri, yol ile ilgili tüm video, yol fotoğrafları ve yol haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Ramazan bayramı tatilini fırsat bilen İstanbullular adeta göç etti. Haftanın ilk günü İstanbul'un yolları adeta bomboş kaldı.

Yerel

Van'da şiddetli kar yağışları nedeniyle ulaşıma kapanan 145 yerleşim yerinden 88'inin yolu, ekiplerin çalışmasıyla yeniden açıldı.

Gündem

AK Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Yeniden Büyük İstanbul Mitingi’ nedeniyle, bazı yollar yine trafiğe kapatıldı.

Gündem

Sirkeci - Kazlıçeşme Raylı Sistem hattı açılışı nedeniyle bugün İstanbul'da bazı yollar, açılış bitinceye kadar trafiğe kapatılacak.

Gündem

İstanbul'da Beyoğlu, Beşiktaş, Şişli ve Kadıköy'deki bazı yollar, yılbaşı tedbirleri kapsamında bugün trafiğe kapalı olacak.

Yerel

Bitlis'in Tatvan ilçesinde, hala devam etmekte olan bir kavşak inşaat sahasına düşen bir otomobilde meydana gelen olay sonucunda, aralarından birinin...

Gündem

Ankara Emniyet Müdürlüğü, CHP Kurultayı sebebiyle Ankara’da bazı yolların dün akşam itibarıyla trafiğe kapatıldığı duyurdu.