Zam Haberleri

zam haberleri ve güncel zam gelişmeleri, zam ile ilgili tüm video, zam fotoğrafları ve zam haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

Ekonomist Şenol Babuşcu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, seçim sonrası bazı ürünlerde KDV'nin yüzde 10'dan yüzde 20'ye çıkacağını söyledi.

OTOMOTİV

Otomotiv devi Tesla, cuma günü internet sitesinden yaptığı açıklamayla ABD'deki fiyatlarına zam yapacağını duyurdu.

Ekonomi

Brent petrol fiyatlarında gerçekleşen hareketliliğin ardından benzin ve motorine büyük bir zam geleceği öğrenildi.

Ekonomi

Yeni yıl itibarıyla, dul ve yetim maaşları, evde bakım maaşı, 65 yaş aylığı ve engelli maaşları gibi sosyal yardımlar da...

Eğitim

Gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere otogaz grubunda (LPG) 81 kuruşluk fiyat artışı oldu.

Ekonomi

Araç sahiplerine kötü haber. Türkiye'de oldukça yaygın olarak kullanılan LPG'ye, bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere, 81 kuruş zam...

Ekonomi

Ünlü ekonomist Şeref Oğuz, yerel seçimlerin ardından iktidarın seçim sonrası 90'lı yıllardan hatırlanan bir vergi daha getireceğini söyledi.

Ekonomi

Tasarruf uzmanı Çağada Kırım, 31 Mart seçimlerinden sonra elektrik fiyatlarına yüklü bir zammın kapıda olduğunun sinyalini verdi.

Ekonomi

Trabzon'daki UKOME Toplantısı'nda dolmuş, otobüs ve okul servislerine yüzde 30, taksi ücretlerine ise yüzde 45'lik zam kararı alındı.

Ekonomi

Netflix ve Disney Plus'ın ardından Exxen de, yıllık abonelik paketlerini iptal ederek, abonelik ücretlerine zam kararı aldı.

Ekonomi

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'ın açıklamalarının ardından, seçimler sonrası doğalgaz ve elektrik fiyatlarına, yüzde 50 zam gelmesi bekleniyor.

Ekonomi

Ünlü bilgisayar firması HP'nin Türkiye Genel Müdürü Serdar Urçar, "“Bu yıl bilgisayarlarda TL bazında yüzde 25 civarı fiyat artışı bekleniyor"...