Zam Haberleri

zam haberleri ve güncel zam gelişmeleri, zam ile ilgili tüm video, zam fotoğrafları ve zam haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

Merkez Bankası tahminlerine göre 2024 yılının Temmuz ayından itibaren, yüzde 25,39 oranında emekli maaşı zammı yapılacak.

Ekonomi

Et ve Süt Kurumu, ete yüzde 25 oranında zam geldiğini açıkladı.

Ekonomi

Mardin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından alınan kararla, tarihi şehirdeki ekmek fiyatlarına yüzde 33 zam yapıldı.

Gündem

AK Parti'nin yeni bir adayla yeniden kazandığı Ankara Altındağ Belediyesi'nde devir teslim bile yapılmadan işçilere geçen ay yapılan ek zam...

Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti iktidarının emeklilere neden ek zam yapmadığını açıkladı.

Ekonomi

BTK, Mobil Haberleşme Hizmetleri Azami Ücret Tarifesini güncelledi. Cep telefonu tarifelerine yüzde 65 oranında zam geldi.

Ekonomi

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kaldı ancak bayram şekerleri de zamlardan nasibi aldı. Şekerler, geçen yıla oranla yüzde 30 zamlandı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın promosyon açıklamalarına, zaten promosyon aldıklarını söyleyerek tepki gösteren emekliler, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın...

Ekonomi

Emekli maaşlarıyla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "ikinci 6 ayda haliyle artışlar yaşanacaktır" diye konuştu.

Gündem

Bakan Işıkhan, "PTT AVM'de, Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nde, Türk Hava Yolları'nda, TCDD'de, GSM operatörlerinde, sinema ve tiyatrolarda, PTT Kargo'da emeklilere...

Ekonomi

Kısa Dalga yazarı Sedat Bozkurt, 31 Mart seçimlerinden sonra elektrik ve doğalgaz fiyatlarına büyük zam geleceğini öne sürdü.

Ekonomi

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sezai Irmak, 210 gram ekmeğin kentte 1 Nisan’dan itibaren 10 liradan satılacağını açıkladı.