Murda ile çok yakın iki dost olduklarını söyleyen Hadise, bu konuda; “Aramızda sürekli bir şey olduğu yazılıyor-çiziliyor. Bunlar olacak ama biz çok iyi iki dostuz. Biz çok güzel bir uyum yakaladık. Böyle durumlarda hemen bir yakıştırma yapılıyor. Murda benim canım dostum. Çok güzel vakit geçiriyoruz ve çok güzel şarkılar yazıyoruz” şeklinde açıklama yaptı. 

3589491_594973fc739c0ee467a6fb170a49c8a3_1366x1366

HADİSE İLE MURDA BİRLİKTE Mİ?

Geçtiğimiz yaz aylarında dillerden düşmeyen 'İmdat' düetinin ardından Hadise ve Murda ikilisi, 'Sen Dönene Kadar' isimli yeni şarkılarıyla geri döndü! Ancak ikilinin yakın pozlarının ardından sevenlerinin aklında 'Acaba arada bir aşk mı var? Sorusunun sormaya neden oldu.

Magazin programı Söylemezsem Olmaz’ın sunucularından Pınar Eliçe, Murda’nın birkaç gün önce Hadise için mekan kapattığı iddialarını paylaştı. İkili hakkında söylentiler gün geçtikçe büyümeye devam ederken bir iddia da magazin programı Söylemezsem Olmaz’ın sunucularından olan Pınar Eliçe’den geldi! Eliçe, birkaç gün önce Murda'nın Hadise ve diğer yakın dostları için bir mekan kapattığını ve ikilinin burada epey samimi olduğunu iddia etti.

MURDA'NIN HADİSE İÇİN BİR  MEKAN KAPATTIĞI İDDA EDİLDİ

“Üç, beş gün önce gece yarısı Arnavutköy’de kapalı bir restoranı açtırıyorlar bir sürü rapçi çocuklarla beraber. Murda ve Hadise samimi şekilde eğleniyorlar” dedi. Eliçe, ayrıca söylentilere göre Hadise’nin çok daha aktif, dışa dönük bir karakter ve Murda’nın tam tersine mülayim bir insan olduğunu öne sürdü.

murda-hadise-ve-arnavutkoy-cikmazi-ask-cemberi-daraliyor-eski-ese-fotografla-gonderme-evleninde-kurtulalimdfgdf