Yazar Ruhi Uzunhasanoğlu'nun arkadaş ortamında paylaştığı yazıları ve hikayeleri arkadaşlarının ısrarı, isteği ile bir kitap haline getirilerek kitapseverler ile buluştu.

'ENTERESAN BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ'

Enteresan bir ülkede yaşadığımızı söyleyen Ruhi Baba, "Kitap okuma alışkanlığının  çok az, satışının çok az olduğu bir ülkede yayınevi sahibinin verdiği bilgiye dayanarak söylüyorum ayda bin kitap basılıyormuş.Bunun yarısı eğitim amaçlı kitaplar olsa kalanı roman, hikaye, deneme vesaire. Buradan devam edersek okumaya değilse bile yazmaya merakımız takdir edilecek düzeyde" dedi.

RUHİ BABA HAYATI ANLATIYOR

Ruhi Baba'nın Buluta yazdım kitabı hayatın içinden kısa kısa anılardan oluşuyor. Kimi  gerçeküstü, kimi sert ülke gerçeği, kimisi çocuk naifliğinde. Bir yanı memleket hali, öte yanı hayaller...

BULUTA YAZDIM TEK NEFESLİK

Ruhi Baba'nın kitabı bir nefeste, bir gecede okuyabileceğiniz sürükleyicilikte. Hatta bazı hikayeler kim bilir belki bir filmin senaryosu olabilir.

AFYON DAYI TAM BİR HAYAT

Buluta Yazdım kitabındaki Afyon dayı hikayesi hayatın içinden iyi, kötü, güzel, çirkin hayatın bütün renklerini anlatıyor.

Kitap tüm dijital platformlarda satışta...