Odatv'nin haberine göre, olay Muğla’nın AK Partili Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan’ın belediye hizmetleri ve zaman zaman makam aracı olarak kullandığı aracı gece yarısı Akyaka taraflarında bir araca çarpmasıyla ortaya çıktı. Çarptıkları araç ise Ortaca Adliyesinde görevli bir hakime aitti. Araçta bir eğlence mekanından döndükleri ve alkollü oldukları iddia edilen Belediye Başkanı Kamil Ceylan’ın yeğeni Yusuf Ceylan’ın yanı sıra Kenan Aydın ve Mehmet Çetinkaya’nın olduğu öğrenildi.  

Bu arada kazaya karışan belediye aracının ise Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un geçen Nisan ayında açılışını yaptığı bisiklet yolunun projesini yapan şirket tarafından belirli bir süre kullanılmak üzere belediyeye hibe edildiği belirlendi.  

AK PARTİLİ BAŞKAN DOĞRULADI 

Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan konuyla ilgili detaylar hakkında, “Evet olay doğrudur, aralarında yeğenim de var. Kendim Konya’dayım dönünce konuyla ilgilenip gerekli bilgileri alacağım" dedi. 

Kamil Ceylan kazaya karışanların sağlık durumlarının iyi olduğunu da belirtti.   

“Kaza sonrası yeğeniniz ve araçta bulunan diğer kişilerin makam aracını olay yerinde bırakıp kaçtıkları iddiaları var” şeklindeki soruya ise AK Partili başkan, “Doğrudur olmuştur, ben döndüğümde şahıslarla ilgileneceğim” diye konuştu.