Gösteri dünyasının önde gelen isimlerinden olan Hugh Jackman'ın son itirafı hayranlarını şaşırttı. 55 yaşındaki Avustralyalı oyuncu, her zaman kendisi gibi sevimli olmadığını ve film setlerinde geçmişte sergilediği bazı davranışlarından 'gurur duymadığını' açıkladı.

The Guardian'a verdiği samimi röportajda Jackman, "Her zaman mükemmel olmadığımı kabul etmeliyim" dedi. Özellikle Wolverine karakteriyle tanınan Jackman, "Sette zaman zaman nazik olmadığım, hatta bağırdığım ve öfkelendiğim anlar oldu. Bu davranışlarımı gözden geçirdiğimde kendimle gurur duymuyorum" diye konuştu.

Yetiştirilme tarzına uymayan davranışlarını pişmanlıkla hatırlayan Jackman, "Saygılı olmaya çalışma konusunda babamın benim için harika bir örnek olduğunu düşünüyorum. Hayatım boyunca gözlemlediğim kadarıyla, karşılıklı saygı ve empati gösterdiğinizde, genellikle karşılığını alırsınız" şeklinde konuştu.

27 yıllık evliliğin ardından Eylül ayında Deborra-Lee Furness'ten ayrıldığını duyuran Jackman, bu kararı "bireysel gelişimlerini sürdürmek için" aldıklarını belirtmişti. Jackman ve Furness, 1995 yılında Avustralya dizisi 'Correlli'nin setinde tanışmış ve 11 Nisan 1996'da evlenmişlerdi. Çift, 2000 yılında oğulları Oscar'ı, 2005'te ise kızları Ava'yı evlat edinmişlerdi.