Dembele, kaleci Wojciech Szczesny'yi sert bir şutla avlamadan önce Juan Cuadrado ve Alex Sandro'yu geçerek golü 34. dakikada attı, ancak golüne cevap 39. dakikada Moise Kean'ın skoru 1-1 yapmasıyla geldi. Dembele, bir dakika sonra Barcelona'nın ikinci golünü attı, ancak Kean bir kez daha beraberlik golü attı. 

ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Maçtan sonra konuşan Xavi, 2017'de Barcelona'ya katıldığından bu yana bir etki yaratmak için mücadele eden 25 yaşındaki Dembele'ye övgüde bulundu ve Xavi'nin geçen yıl Kasım ayında göreve başlamasından bu yana sekiz ayda belirgin bir gelişme gösterdiğini söyledi.

Xavi gazetecilere verdiği demeçte, "Neler yapabileceğini gösterdi. O farklı, özel. Bu türden pek fazla yok. Oynama şeklimizle bize çok şey veriyor. Herkes futbol dünyasında bir fark yaratma yeteneğine sahip değil. İşin içinde ve bunu gösteriyor. Onunla çok mutluyum. Yeniden doğdu" diye ekledi. 

Geçen sezonu İspanya liginde ikinci sırada tamamlayan Barcelona, yeni sezona 13 Ağustos'ta evinde oynayacağı Rayo Vallecano karşısında başlayacak. (Reuters)