Ekrem İmamoğlu TRT ve Anadolu Ajansı yayınlarında kendisine yer verilmemesine tepki gösterdi. İmamoğlu "Kul hakkı yiyorlar" diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Vira Kavşağı açılışına katıldı.

İBB Başkanı İmamoğlu, TRT ve Anadolu Ajansı yayınlarında kendisine yer verilmemesine tepki gösteren, benim aleyhime soru sorup İstanbul’un bir kısım ilçe belediyelerini en az 50 tane yayınını bulursunuz. Kul hakkı yiyorlar. Bizim insanımız kul hakkı yiyenlere beddua ederler, ben etmiyorum hepsini Allah’a havale ediyorum” dedi.

Ekrem İmamoğlu’nun konuşmasından satırbaşları şu şekilde;

"Daha önce ulaştırtma bakanlığı ibb ye devretmek üzere yaptığı bir metro hattının parasını 15 20 yılda tahsil ediliyordu. Oradaki bilet parası üzerinden tahsilatını yapıyordu. Biz göreve gelince metro hatlarını bize teslim edilmek üzere bir genelge çıkartıyorlar. Diyorlar ki İstanbul a gönderilen paranın 100 TL’sini 5 lirasını kesme hakkını üstümüze aldık diyorlar. İstanbull’un cebine para koyarken birini buradan koyuyor ötekini diğer cebinden alıyor. Sadece 10 ayda iki metro hattının 5 milyar lirasını bizden tahsil ettiler. İki yıllık Beylikdüzü bütçesini iki ayda cebimizden aldılar. İstanbul’la iki metro hattı yapıyorsunuz bu arada onun araçlarını da biz alıyoruz. Onun da açılışını yapıyorsunuz, 10 aylık parasını da alıyorsunuz. Bari parasını aldığınız yöneticisini açılışa davet edin. Beni açılışa davet etmekten korkuyorlar.

MEB'in müfredatına tepkiler dinmiyor! 'Sanki mürit yetiştirecekler' MEB'in müfredatına tepkiler dinmiyor! 'Sanki mürit yetiştirecekler'

"DEMOKRASİ ŞAMARI YİYECEKSİNİZ"

Bu yerel seçim bitecek bu yerel seçimde öyle bir demokrasi şamarı yiyeceksiniz ki o evrakı imzalayacaksınız."