Gündem

IŞİD'de 8 ilde büyük darbe: 24 terörist kıskıvrak yakalandı

Terör örgütü IŞİD’e yönelik 8 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen BOZDOĞAN-15 operasyonunda, 24 teröristin yakalandığı açıklandı.

Abone Ol

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya resmi X hesabından yaptığı bir açıklamada, özellikle orta doğuda etkili olan terör örgütü IŞİD’e yönelik 8 ilde eş zamanlı olarak başarı ile icra edilen BOZDOĞAN-15 operasyonunun ayrıntılarını paylaştı.

Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, güvenlik güçleri tarafından Aksaray, Bolu, Gaziantep, İstanbul, Kilis, Sakarya ve Samsun olmak üzere toplamda 7 ilde eş zamanlı olarak başarı ile icra edilen BOZDOĞAN-15 operasyonu sonucunda 24 IŞİD şüphelisinin kıskıvrak yakalandığını bildirdi.

Bakan Yerlikaya yaptığı paylaşımında ayrıca, İstanbul merkezli İstanbul ve Yalova’da IŞİD terör örgütü içerisinde faaliyet gösteren 13 şüpheli, Aksaray’da 3 şüpheli, Bolu’da 1 şüpheli, Gaziantep’te 2 şüpheli, Kilis’te 1 şüpheli, Sakarya’da ve Samsun'da 2'şer şüphelinin, toplamda 24 IŞİD şüphelisinin güvenlik güçleri tarafından kıskıvrak yakalandığını açıkladı.