İngiliz Bakan Cameron’ın Orta Asya turu için kiraladığı lüks uçak tepki çekti İngiliz Bakan Cameron’ın Orta Asya turu için kiraladığı lüks uçak tepki çekti

Filistin devlet televizyonu, İsrail'in Nablus'taki Balata Mülteci Kampı'na düzenlediği SİHA saldırısında 5 Filistinlinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

WAFA'da yer alan habere göre, İsrail ordusu Balata Mülteci Kampı'ndaki Fetih Hareketi karargahına SİHA ile hava saldırısı düzenledi.

Saldırıda 5 Filistinli hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralandı. Bombalanan binada alevler yükselirken, ciddi maddi hasar oluştu.

İSRAİL BATI ŞERİA'DA 1 FİLİSTİNLİYİ ÖLDÜRDÜ, 2'SİNİ YARALADI

İsrail güçleri işgal altındaki Batı Şeria'da düzenlediği baskınlarda bir Filistinliyi öldürdü, 2'sini yaraladı.

Filistin haber ajansı WAFA'nın haberine göre İsrail güçlerinin Batı Şeria'nın Tubas kentine düzenlediği baskında ateş açtığı Filistinli genç Ömer eş-Şahruri (18) hayatını kaybetti, 2 Filistinli yaralandı.

Çok sayıda İsrail güçleri, kentin üzerinde uçan keşif uçakları ve bazı binaların çatılarına konuşlanan keskin nişancılar arasında Tubas kentine baskın düzenledi ve Filistinlilerin evlerini aramaya başladı.

YEREL ÇATIŞMALAR YAŞANDI

Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, baskına tepki gösteren Filistinliler ile İsrail askerleri arasında çatışmalar yaşandı.

Öldürülen Filistinlilerle birlikte, işgal altındaki Batı Şeria ve Kudüs'te 7 Ekim'den bu yana İsrail güçleri ve Yahudi yerleşimcilerin saldırılarında 212 Filistinli hayatını kaybetti.