Delta Holding Yönetim Kurulu Başkanı, İstanbul 3. Bölge Milletvekili aday adayı Seyithan İzsiz, Esenyurt il dernekler birliği ve muhtarlar derneğinin düzenlediği kahvaltıya katıldı. Esenyurtlular İstanbul 3. bölgede bir Milletvekili istiyoruz mesajı verdi. Organizasyonda iki dernek başkanlarının konuşmalarının ardından 3. Bölge Milletvekili aday adayı olan Seyithan İzsiz konuşma yaptı.

'TÜRKİYE MOZAİĞİ OLUŞTURUYORUZ'

"Değerli dostlar biz doğusuyla, batısıyla, kuzeyiyle, güneyiyle Anadolu coğrafyasının her bir noktasından insanı ile Esenyurt'ta aslında bir Türkiye mozaiğini oluşturuyoruz ve bizler Esenyurt'ta büyük bir aileyiz. Birbirimizden hiçbir farkı olmayan büyük bir aile. Değerli dostlar 780.000 kilometre kare vatan toprağı var. Her bir metrekaresinde kendimi görüyorum. Aşağı yukarı bir aylık bir süreçtir yürüttüğümüz, haftasonları kahvaltı programlarında dostlarımız ile bir araya geliyoruz.

'BÜYÜK SORUMLULUKLARI OLAN BİRİYİM'

Değerli dostlar ben 45 yaşındayım. Iki fakülte mezunuyum. Yüksek lisansımı siyaset bilimi üzerine yapmış olan bir insanım. Esenyurt'a 1996 yılında geldik neredeyse 30. yılımıza doğru gidiyor. Esenyurt'ta ilk geliş dönemimizi hatırlıyorum. O dönemde bir yokluklar içerisinde olan bir hayat mücadelesi verecek olan ve ayrıca büyük de sorumluluğu olan biriyim. Kendimi bildim bileli çalışıyorum. Sonra 99 depreminden sonra bizim bölgemiz diye ifade ettiğimiz özellikle Esenyurt ve Beylikdüzü depremden hemen sonra devletin kısmi desteğiyle de beraber İstanbul içi ile mukayese edildiğinde hem site kültürünün olduğu hem de konutun çok ekonomik alınabilindiği bir bölge idi. Bizler de inşaat gayrimenkul sektöründeyiz. Ve gerçekten Ticaret namına çok güzel işler yaptık.

'5-10 BİN GENCİMİZ İLE BİR ARAYA GELECEĞİZ'

Vefa çok kıymetlidir. Dolayısıyla da ben her insanın vefalı olması gerektiğine inanıyorum. Dün bir toplantıda kardeşlerim sordular. Dediler ki Sayın Başkanım İstanbul 3. bölge gençlik dernekleri Sağ olsunlar. 11 tane derneğimiz, gençlik derneğimiz bir araya geldiler ve yarın Beylikdüzü'nde öyle tahmin ediyorum 5-10 bin civarında bir gencimiz ile bir araya geleceğiz.  

'40-50 BİN İNSANIMIZI AĞIRLADIK'

Bugün 96 yılda başlayan Esenyurt sürecimizdeki amansız hayat mücadelesinden bugün belki Türkiye'de kendi sektöründe ilk 4-5 marka içerisinde olacak olan bir kurumun sahibi olmayı bize Rabb'imiz lütfetti. Biz bütünleştik, et tırnak misali bütünleştik. Benim bir siyasi parti teşkilatlarım yok ben ana-kardeşlerim ile ne zaman bir kontağa girsem biz öyle bir kollektif çalışma içerisine giriyoruz ki geçen sene bir stant da değerli dostlar 40- 50 bin tane insanımızı ağırladık yarın onlarca kardeşlerim ile beraber 5-10 bin tane gencimizi ağırlayacağız.

'BİRLİKTE HİZMET ÜRETECEĞİZ'

Değerli dostlar bu, birbirimize duyduğumuz muhabbetin ve sevginin bir ifadesidir. Başka bir adı yoktur. Bunun başka hiç bir şekilde adı olamaz.Tabii aday adayı süreçleri yaşadık bu süreçlerde ama ben bir tık ileriye gitmek istiyorum müsaidenizle, bir sosyal medya paylaşımında bulundum nasip olursa inşallah önümüzdeki süreçte parlamentoda birlikte hizmet üreteceğiz dedik. Değerli dostlar biz Allah'ın izni ile adayız. Ve Rab nasip eder sizlerde inşallah katkı ve desteklerinizi esirgemezseniz.

'PROGRAMLARIMIZ OLACAK'

Mayıs'da ya da Haziran'da yapılacak olan parlemanto seçimlerinde inşallah kardeşlerimizin bir hizmetkarı olarak temsilen inşallah parlamentoda olacağız ve de değerli dostlar çalışmalarımı özellikle haftasonları ölçeğinde sürdürüyorum, kahvaltı programlarına gidiyorum, bunu Şubat ayının 15'ine kadar devam ettireceğim 20 günde bir büyükçe programlarımız olacak, yarın gençlerleyiz yılbaşından hemen sonra annelerim ile birlikte olacağım.

'OLMASI GEREKEN BUDUR'

Değerli dostlar Allah'a hamd ediyorum bugüne kadar 2 bin civarında Umre'ye gönderdiğimiz annemiz 10 binlerce burs verdiğimiz evladımız var. Onlarla inşallah kucaklanma zamanı ve de Şubat ayının 15'ine doğru belki 10 binlerce büyüğümüzün, kardeşimizin katılacağı büyük bir organizasyonda milletvekili adayımızı resmi manada açıklamış olacağız hem de nasıl bir milletvekili, vizyonumuz ne insanlara karşı sorumluluğumuz ne ve insanların bizden beklentisi ne? Az önce başkanım çok güzel söylediler: Bugün Ankara'ya gidip kapı kapı dolaşıp Milletvekillerimizi bulmaya çalışıp onlar ile resim çektirmek yerine bugün sizin hizmetkarınız olacak milletvekillerin bu salonda sizler ile resim çektirirken keyif alması tercih edilmesi gerekendir.

'13 İLÇEMİZ VAR'

Dolayısı ile inşallah bir hizmetkarınız olarak gideceğiz ve de sizden, ortamdan hiç kopmadan, Esenyurt'tun bütün sokaklarını 3. bölgedeki diğer ilçelerimiz ile elbette beraber... Çünkü merkezimiz Esenyurt ama İstanbul 3. bölgede 13 tane ilçemiz var. Yarın Beylikdüzündeyiz yılbaşından hemen sonra Avcılardayız, hemen sonra Bahçelievlerdeyiz ve devam edeceğiz dolayısı ile elbette Esenyut'tu merkeze koyalım 3. bölgeden arkadaşlarım beni an ve an inşallah görecekler bu itibar ile değerli dostlar ben çok teşekkür ediyorum muhtarlar derneği başkanımıza, dernekler birliği başkanımıza, federasyon ve platform başkanlarımıza, basın mensubu kardeşlerimize ve de tekrardan hepinize bu sabah kardeşinizi ağırladığınız için bu sevgiyi, bu hissiyatı tattırdığınız için çok teşekkür ediyorum."