İMO'dan teleferik kazası raporu: İnşaat mühendisliği hizmeti alınmamış İMO'dan teleferik kazası raporu: İnşaat mühendisliği hizmeti alınmamış

Türkiye bir süredir kış ayının ortasında bahar sıcaklıklarını yaşıyor. Havanın günlük güneşlik olduğu İstanbul için bugün yağmur uyarısı yapıldı. Yağışın mesai bitimine denk geleceği belirtilerek trafik olabileceği vurgulandı.

Başta İstanbul olmak üzere ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde sıcaklıkları etkili oluyor. İstanbul'da bahar havası yaşanırken termometreler 15-16 dereceyi görüyor.

Kurak geçen yaz ve sonbahar ayları nedeniyle barajlarda dip seviye görülürken son 2 ay meydana gelen yağışlarla birlikte barajlarda doluluk oranı yüzde 52'ye ulaştı.

İSTANBUL'DA BU SAATLERE DİKKAT

Güneşli havanın hakim olduğu İstanbul'a bugün yağış uyarısı yapıldı. Hava Forum'dan yapılan uyarıda yağışın iş çıkış saatlerine geleceği belirtildi.

Yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

"İstanbul'da bugün 15:00 ile 22:15 arası yağmur bekliyoruz. Yağmur iş çıkış saatlerine de denk geleceği için bir miktar trafik yapabilir. Bilginize sunarız..."