Silivri'de TEM Otoyolu'nda Edirne yönünde hafriyat kamyonun da aralarında bulunduğu çok sayıda aracın karıştığı kaza meydana geldi.

Kazada ölü ve yaralılar olduğu belirtilirken olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Öte yandan kaza nedeniyle yolun da ulaşıma kapatıldığı bildirildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği kazayla ilgili son dakika açıklaması yaptı. Valilik tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Bugün saat 15.30 sıralarında TEM Otoyolu’nda İstanbul istikameti Silivri Gazitepe Mahallesi mevkiinde sürüş hakimiyetini kaybeden ve karşı şeride geçen bir TIR, 2 hususi araca çarpmıştır. Meydana gelen kazada 6 vatandaşımız maalesef hayatını kaybetmiş, 3 vatandaşımız da yaralanmıştır.

Yaralılar hastanede tedavi altına alınmıştır. Kaza mahalline ivedilikle jandarma, itfaiye, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edilmiş olup, her iki istikamette trafik tek şeritten sağlanmaktadır. Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.