Geçtiğimiz sezon İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'a transfer olan Cristiano Ronaldo'nun, hocası Erik Ten Hag ve takım hakkında verdiği röportajdan sonra sözleşmesini karşılıklı olarak feshedildiği açıklandı. Dünya yıldızı futbolcunun yeni adresi şimdiden merak edilirken ortaya birçok aday kulüp çıktı.

Manchester United'da bu sezon hayal kırıklığı yaşayan Cristiano Ronaldo, teknik direktör Erik Ten Hag ile yaşadığı krizin ardından kadro dışı cezası almış fakat daha sonra affedilmişti.

unitedde ronaldo devri kapandi foto

Ligde Manchester United'ın Tottenham'ı 2-1 yendiği karşılaşmada yedek kalan, Erik ten Hag'ın açıklamasına göre son dakikalarda oyuna girmeyi reddeden ve maçın son düdüğünü beklemeden sahayı terk ederek soyunma odasına giden Cristiano Ronaldo kadro dışı bırakılmıştı.

Manchester United'ın dünya yıldızı oyuncusu Cristiano Ronaldo, verdiği röportajda kulübü yerden yere vurarak gündeme oturmuştu.

İngiliz ekibi Manchester United'ın yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, Manchester United'a transfer olma sürecinden teknik direktör Erik ten Hag ile yaşadığı krizlere, Wayne Rooney'nin hakkında yaptığı eleştirilerden Ralf Rangnick dönemine kadar bir çok konuda açıklamalarda bulunmuştu.

SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

İngiliz ekibi Manchester United, Cristiano Ronaldo'nun sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı.

unitedde ronaldo devri kapandi foto01

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

"Kulüp, takıma yaptığı muazzam katkı için Ronaldo'ya teşekkür ediyor, kendisine ve ailesine gelecek için iyi dileklerini sunuyor."

"Manchester United, Erik ten Hag yönetiminde başarıya ulaşmak için çalışmaya odaklanmış durumda."

unitedde ronaldo devri kapandi foto03

RONALDO'DAN AÇIKLAMA GECİKMEDİ

Sözleşmesi feshedilen yıldız futbolcu yaptığı açıklamada, "Manchester United ile yaptığımız görüşmelerin ardından karşılıklı olarak sözleşmemizi feshettik. Kulübü ve taraftarları seviyorum. Bu asla değişmeyecek. Yeni bir meydan okuma için doğru zaman" ifadelerini kullandı.

unitedde ronaldo devri kapandi foto04

İŞTE RONALDO İÇİN SIRAYA GİREN TAKIMLAR

Sözleşmesinin feshedileceğini önceden daha tahmin eden dünya devleri, Ronaldo için sıraya girdi.

İspanyol Marca Gazetesi, İngiltere Premier Lig ekibi Newcastle United'ın, Cristiano Ronaldo için ilk teklifi yaptığını yazdı.

Bayern Münih

Inter Miami

Napoli

Real Madrid

Sporting

Polemik Haber