İYİ Parti'de İbrahim Özkan krizi yaşanıyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in talebi doğrultusunda İYİ Parti İBB Grup Başkanvekilliği'nden istifa eden İbrahim Özkan, bugün bir kez daha İBB Grup Başkanvekili seçilmişti.

İYİ Parti İBB Grubu'nda yapılan seçimlerde İBB Meclis üyesi 8 İYİ Partiliden 7'si İbrahim Özkan'ı bir kez daha Grup Başkanvekili seçmişti.

DİSİPLİNE SEVK EDİLDİ

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, İbrahim Özkan'ı yeniden seçen tüm İBB Meclis üyelerinin kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildiğini açıkladı.

Özel-Erdoğan görüşmesinin tarihi belli oldu Özel-Erdoğan görüşmesinin tarihi belli oldu

Yücel Coşkun'un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde:

"Kamuoyunun dikkatine ; İYİ Partimizin İBB Grup Başkanvekilinin istifası, dün bir araya geldiğimiz bir toplantının ardından bizzat şahsım tarafından istenmiş ve İbrahim Özkan da bu doğrultuda görevinden istifa etmiştir. Buna rağmen bazı İYİ Parti İBB Meclis Üyelerinin, bilgim dışında ve teamüllere aykırı olarak kendisini yeniden Grup Başkanvekili seçmesi kabul edilemez. Bu doğrultuda, bu kararın altında imzası bulunan bütün İBB Meclis Üyelerinin “kesin ihraç” talebiyle disipline sevk edilmiştir. Saygılarımla İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun"