CHP ile iş birliği yapmama kararı alan İYİ Parti Genel İdare Kurulu toplantısının ardından Mansur Yavaş'tan ilk yorum geldi. Yavaş, karara ilişkin “Biz partilerin aldığı kararlara karışmıyoruz, saygı duyuyoruz" dedi.

CHP Lideri Özgür Özel, Meral Akşener'i ziyaret ederek yerel seçimlerde iş birliği yapmayı teklif etmişti. İYİ Parti lideri Meral Akşener, GİK toplantısının ardından gazetecilere CHP'nin yerel seçimlerde işbirliği önerisine 'hayır' kararı çıktığını söyledi.

MANSUR YAVAŞ'TAN İLK YORUM

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti’nin “CHP ile işbirliğine hayır kararı”na ilişkin ilk kez konuştu. Habertürk’e konuşan Yavaş, “Saygı duyuyoruz. Biz 4 milyon 200 bin Ankaralı seçmenin oylarına talibiz” dedi.

CHP Lideri Özgür Özel'den 'genel seçim' açıklaması: Sorumluluğumuz var CHP Lideri Özgür Özel'den 'genel seçim' açıklaması: Sorumluluğumuz var

"PARTİLERİN ALDIĞI KARARA KARIŞMIYORUZ"

Yavaş, “Biz partilerin aldığı kararlara karışmıyoruz, saygı duyuyoruz. Ankara'da 4 milyon 200 bin seçmen var ve hepsinin oylarına talibiz. Ankara için hizmet ve proje üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.