Spor Toto Birinci Lig 15. hafta karşılaşmasında Göztepe ile Altay karşı karşıya geldi. İki İzmir ekibinin mücadelesi, çıkan olaylar nedeniyle yarıda kaldı.

Henüz ilk yarısı oynanan maçta, iki takım taraftarları arasında olaylar çıktı. Oyunun durması sonrası saha içine ambulans girerken, bir Göztepe taraftarı sahaya atladı. Korner bayrağını alan ve ambulansın yanında bulunan Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç’e doğru hareketlenen kişi, korner bayrağıyla Altay kalecisine vurdu.

goztepe altay 1

Birkaç darbe sonrası görevliler tarafından etkisiz hale getirilen saldırgan gözaltına alındı.

Olayları saha kenarında izleyen Altay futbolcuları, kaleci Ozan Evrim Özenç’e yapılan saldırı sonrasında olay yerine doğru koştu.

FİŞEKLER SONUCU YARALILAR VAR

Ayrıca deplasman tribününden atılan işaret fişeğiyle Göztepe tribününden bir taraftar vurularak ağır yaralandı. Atılan fişekler sonucunda yaralanan ve ambulansla hastaneye kaldırılan Göztepe taraftarı Mehmet Çakır’ın bilinci açık ve hayati tehlikesi yok. Çenesi ve dişlerinde ağır hasar bulunan Çakır’ın sol bölgesinde de yanıklar bulunuyor

DURUMU KONTROL ALTINDA

Bir taraftarın kendisine köşe bayrağı direğiyle saldırması sonucunda kendisini yerde bulan Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç’in de bilincinin açık olduğu belirtildi. Kafasında 4 santimetrelik bir yarık olduğu tespit edilen Özenç’in kontrol altında tutulduğu öğrenildi.

FİŞEĞİ ATAN HOLİGAN ARANIYOR

Maçın tatil edilmesinin ardından Göztepeli taraftarlar Gürsel Aksel Stadyumu’nda ayrılırken, Altaylı taraftarların çıkışına ise henüz müsaade edilmedi. Güvenlik güçleri Göztepe tribünlerine fişek atan kişiyi tespit etmek için yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor. Stat kameraları, sosyal medya görüntüleri ve basının kaydettiği görüntüler toplanarak, fişeği atan kişi tespit edilmeye çalışılıyor.

altay goztepe yarali fotograf

Polemik Haber