New York Post'un bildirdiğine göre, 3, 4, 6 ve 9 yaşlarındaki çocuklarının ortak velayetini alacak olsalar da Kardashian, zamanının çoğunu onlarla geçireceği için ayda 200 bin dolar nafaka alacak. 

MEDYAYA YANSIDI

2014 yılında dünyaevine giren çiftin boşanma anlaşmalarının ayrıntıları, Los Angeles İlçe Yüksek Mahkemesi belgelerine atıfta bulunarak birkaç medya kuruluşu tarafından bildirildi. 

Mahkeme belgesine atıfta bulunan New York Post, ebeveynlerin çocukların hangi okula gidecekleri ve terapi, danışmanlık veya dini faaliyetlerle ilgili diğer kararlar konusunda anlaşmaları gerektiğini söyledi.

kanye kim-1

ÇOCUKLAR 19 YAŞINA GİRENE KADAR 100 KİLOMETRE YASAĞI

Habere göre, çocuklar liseyi bitirmeden veya 19 yaşına girmeden Kardashian'ın Los Angeles yakınlarındaki evinden 100 kilometreden fazla uzaklaşmasına izin verilmeyecek. Ebeveynlerinin çocuklarına doğum günlerinde ve diğer özel günlerde ulaşabileceği de belirtildi. 

kanye kimm

‘YUMUŞAK İNİŞ’ OLMADI

Kardashian, 2021 yılının şubat ayında ilk kez boşanma davası açtığında, ikili, üzerinde anlaşmaya varılan şartlarla sıkıntısız bir ayrılığa gidiyor gibiydi. Ye'nin sosyal medyada Kardashian'a, ailesine ve ailesine saldırmaya başladığı bu yılın başlarına kadar, ikisi de ayrılığı kamuoyu önünde tartışmamıştı. 

POLEMİK HABER/DIŞ HABERLER