Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde, dalgalara kapılarak kaybolan 2 lise öğrencilerini arama çalışmaları sürüyor. Çalışmalarda dev dalgalara kapılarak denizde kaybolan 2 lise öğrencisinden birinin cansız bedenine ulaşıldı.

Karadeniz’de etkili olan fırtına nedeniyle dev dalgalar oluştu. Beşikdüzü İMKB Fen Lisesi öğrencisi Emir Berke Aşık ve Uğurcan Korkmaz, bölgede etkili olan fırtına nedeniyle denizde oluşan dev dalgaları arkaların alarak cep telefonu kamerasıyla fotoğraf çekilmek istedi. Ancak bu sırada aniden dalgalara kapılan iki öğrenci denize sürüklenip, kayboldu.

Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı dalgıçlar, AFAD, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kayıp gençleri bulmak için arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Taksim'de 1 Mayıs hazırlığı: Vatandaşa demir bariyer Taksim'de 1 Mayıs hazırlığı: Vatandaşa demir bariyer

CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Dün öğrencilerden Emir Berke Aşık'a (16) ait mont içinde cep telefonu, kalem ve paralarla birlikte denize düştükleri yerden 2 km mesafede sahile vurmuş şekilde bulunurken, bugün de 2 lise öğrencisinden birinin cansız bedeni bölgeye yakın bir yerde açıkta arama yapan ekipler tarafından bulunarak sahile getirildi.

Cansız bedeni bulunan öğrencinin Gümüşhane'nin Torul ilçesi nüfusuna kayıtlı Uğurcan Korkmaz olduğu tespit edildi.