Jayme Erickson, 15 Kasım'da bir otoyolun buzlu bir bölümünde kaza mahalline geldiğinde, ciddi yaralanmaları olan bir genç kız buldu. Yaraları nedeniyle Erickson kızını tanıyamadı.

Erickson, kızı araçtan çıkarmak için yaklaşık yarım saat çalıştı ve genç, yakındaki bir hastaneye hava yoluyla götürülene kadar onunla kaldı. Sağlık görevlisi, mesai bitiminde evine döndüğünde, polis memurları tarafından karşılandı ve 17 yaşındaki kızı Montana'nın kazanın kurbanı olduğunu söyleyerek kızının yaşam desteği ünitesinden alındığını belirttiler.  

‘BUGÜN BAKTIĞIM HASTA BENİM KANIMDI’

Ailesi ve arkadaşlarına, "Bugün baktığım ağır yaralı hasta benim etim ve kanımdı. Tek çocuğum. benim miniğim. Onunla geçirdiğim 17 yıl için minnettar olmama rağmen, paramparça oldum ve meraklandım. Ne olacaktın bebeğim? Ben yıkıldım. Ben kırıldım. Bir parçam eksik. Parçaları toplamak için bırakıldım ve devam etmem bekleniyor” diye yazdı. 

kazaya giden anne kizini tanimadi

‘SIKIŞAN KIZINA YARDIM ETTİ’

Önceki gün gazetecilere konuşan Erickson, ailesi ve meslektaşları ile çevrili bir ortamda kızından bahsederek “O bir savaşçıydı ve öldüğü güne kadar savaştı ve çok güzeldi. O çok güzeldi” dedi. 

Başka bir sağlık görevlisi olan Richard Reed, gazetecilere köpek gezdirmekten dönen iki genç kızın olduğu bir arabanın kontrolünü kaybettiği ve karşıdan gelen bir kamyonun çarptığını anlattı. Detaylara göre, sürücü aracı terk edebildi, ancak yolcu Montana sıkıştı. Olay yerine ilk ulaşan Erickson oldu ve daha sonra kocasına bir ailenin kızlarını kaybetme ihtimalinden dolayı üzüntü ve hayal kırıklığını dile getirdi.

POLEMİK HABER/DIŞ HABERLER