Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak belirlediği Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu ziyaretlere başlıyor.

İLK ADRES DEPREM BÖLGESİ

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, ilk ziyaretini 6 Şubat depremlerinin üssü olan Kahramanmaraş olacak. CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, "Deprem bölgesine gidecek. Kahramanmaraş’ta olacak. Orada acılar hala taze" açıklaması ile Kılıçdaroğlu'nun ilk durağını açıkladı. 

CHP'DE BAYRAM HAVASI!

Kemal Kılıçdaroğlu adaylığının açıklanmasının ardından tebrikleri kabul ederken, CHP milletvekilleri, adaylık sonrası parti teşkilatındaki durumu "bir bayram havası oldu. Genel başkan da keyifli ve çok heyecanlıydı" sözleriyle ifade ederken "en son yerel seçimleri kazandığımızda böyle bir yoğunluk yaşanmıştı. Şimdi de bir benzerini yaşıyoruz. Parti içinde kazanma inancı var" şeklinde yorum yaptılar.

KILIÇDAROĞLU'NU SAHADA DAHA FAZLA GÖRECEĞİZ

Cumhuriyet Gazetesi'nden Sarp Sağkal'ın haberine göre kurmayları, Kılıçdaroğlu’nun adaylığını açıkladıktan sonra netleşen bir miting programı ya da il ziyareti olmadığını aktararak "daha fazla sahada olacak. Grup kürsüsüne veda nedeni de bundan. Yaz döneminde yaptığı gibi farklı illerde grup toplantısı gibi konuşmalarına devam edecek. Açıklanacak seçim takvimine göre de programı netleşecek. Tabii ki ortak mitingler de olacak" dedi