Londra'da çeşitli fon grubu ve yatırımcılara ziyaretlerine devam eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Temiz, teknolojik ve iklim dostu parayı ve büyük yatırımlarla Türkiye’ye getireceğiz. Kara para ekonomisini, mafyayı, çeteyi hızla temizleyeceğiz. Ülkemize temiz yatırımları çekerek halkımıza nefes aldıracağız. Hiç kimse merak etmesin, çok ama gerçekten de çok güçlü geliyoruz" dedi.

Kılıçdaroğlu, Londra seyahatinin nedenlerini açıkladı:

“Bu sabah Londra'dan halihazırda dünyanın farklı bölgelerine 100 milyar sterlin yatırım yapmış 14 devasa fon ile toplantı yaptık. Dijital sağlık teknolojisi, veri analizi, yapay zeka, makina öğrenimi ve finansal teknolojiler gibi önemli sektörlere büyük yatırımlar yapıyor ve bu alandaki girişimcileri destekliyorlar.

Temiz, teknolojik ve iklim dostu parayı ve büyük yatırımlarla Türkiye'ye getireceğiz. Kara para ekonomisini, mafyayı, çeteyi hızla temizleyeceğiz. Ülkemize temiz yatırımları çekerek halkımıza nefes aldıracağız. Hiç kimse merak etmesin, çok ama gerçekten de çok güçlü geliyoruz.”

'YATIRIMLAR SİZE YAPILACAK'

“Dünyada 342 milyar dolardan fazla bir yatırımı olan fonla görüşeceğim” diyen Kılıçdaroğlu bir kez daha gençlere seslenerek şöyle dedi:

“Gençler, sözüm var size, temiz parayı size mutlaka ama mutlaka getireceğim. Evet size getireceğim. Görüştüklerim arasında tefeci yok. Borç yok. Hepsi yatırımcı. Hele hele uyuşturucu baronları hiç yok. Yatırımlar size yapılacak.”

YATIRIM TOPLANTILARI HIZ KESMEYECEK

CHP lideri Kılıçdaroğlu, bugün sabah saatlerinde Fon Grubu toplantısına katıldı. Royal College of Art UK'yi ziyaret eden Kılıçdaroğlu, Tech Nation ve Public IO yöneticileriyle toplantılar gerçekleştirdi.

Kılıçdaroğlu'nun Türkiye Cumhuriyeti Londra Büyükelçiliği'ni ziyaret etmesi bekleniyor. Ardından yatırım görüşmelerine devam edecek Kılıçdaroğlu, Tech UK ve Yatırım Fonu toplantısına katılacak.

Polemik Haber