Show TV kanalında yayınlanan 'Kızılcık Şerbeti' dizisi için Cannes'da bir galası düzenlendi. Dünyanın dört bir yanından davetlilerin katıldığı etkinlik, Global Agency'nin CEO'su İzzet Pinto'nun ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, 'Kızılcık Şerbeti' oyuncuları davete İngiltere’de yaşayan Türk moda tasarımcısı Zeynep Kartal’ın Haute Couture tasarımlarıyla katıldı. Lady Gaga’nın moda tasarımcısı olarak tanınan Kartal, bu özel gece için Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Ceren Karakoç ve Feyza Civelek gibi isimleri hazırladı.

Mahsun Kırmızıgül ölmediğini duyurdu: Yıkılmadım, ayaktayım! Mahsun Kırmızıgül ölmediğini duyurdu: Yıkılmadım, ayaktayım!

Gala gecesi öncesinde, bu yıl 61'inci ve son kez düzenlenen prestijli fuar kapsamında, dizinin yapımcısı Faruk Turgut, senaristleri Melis Civelek, Zeynep Gür, dizinin oyuncuları Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Ceren Karakoç, Doğukan Güngör ve Feyza Civelek’in konuşmacı olduğu basın toplantısı Majestic Otel’de gerçekleşti.

Basın toplantısının moderatörlüğünü dizinin yurtdışı satış temsilcisi Global Agency’nin kurucusu İzzet Pinto gerçekleştirdi.