Danimarka ekibi Kopenhag'da forma giyen Rasmus Falk, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un, 0-0 sona eren Bayern Münih - Kopenhag maçı sonrası, "Bayern Münih’in Kopenhag'a puan vermesi hayal kırıklığı oluşturdu. Bayern ilk defa rotasyon yaptı ve maç içerisinde de çok kazanmak istiyormuş gibi bir oyun sergilemedi" sözlerine tepki gösterdi.

TFF'den erken seçim tepkilerinin ardından açıklama TFF'den erken seçim tepkilerinin ardından açıklama

'HER İKİ TAKIMA DA SAYGISIZCA'

Buruk'un bu sözlerine Danimarka takımının orta saha oyuncusu Rasmus Falk tepki gösterdi. Kopenhag'ın Danimarka Ligi'nde Aarhus GF'ye 2-1 yenildiği maç sonrası konuşan Falk "Orada bizim ve Bayern'in ortaya koyduğu oyunla ilgili söylenen bu sözler her iki takıma karşı da saygısızca görünüyor. Bayern Münih hiçbir şekilde geri adım atan bir takım izlenimine sahip değildi" diye konuştu.

PARKEN STADI'NDA TAMAM MI DEVAM MI?

Kopenhag, Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki 6. ve son maçında 12 Aralık Salı günü Galatasaray'ı konuk edecek. Sarı kırmızılıları 2000 yılında UEFA Kupası'nı kaldırdığı Parken Stadı'nda oynanacak müsabaka sonucunda Bayern Münih'in ardında gruptan çıkarak son 16 turuna kalan takım belli olacak.