Mersin’de terör örgütü DEAŞ'a operasyon: 3 kişi gözaltında Mersin’de terör örgütü DEAŞ'a operasyon: 3 kişi gözaltında

Küçükçekmece Atakent Mahallesi Platformu'nun düzenlediği ve Küçükçekmece Belediye Başkan Adaylarının projelerini tanıtmak için davet edildiği, "BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI KONUŞUYOR" programının ilki, Atakent Moda Davet Salonunda gerçekleşti. Davete, Cumhur İttifakı Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay da katıldı. 

D4E30B08 D938 4Bdd B39F 8933A4Ed8Df6

"ADAY OLAN HERKESİN KENDİNİ ANLATMA HAKKI VAR"

STK'ların, site yönetimlerinin, ve Atakent sakinlerinin katıldığı 500 kişilik tanıtım toplantısında, Atakent Mahallesi Platformu Başkanı Ercan Taş, Küçükçekmece ilçesi ve Atakent Mahallesi'nin sorunlarını konuşabilmek, projelerini dinlemek amacıyla, ayrım yapmadan tüm Belediye Başkan Adaylarını davet ettiklerini, demokrasilerde aday olan herkesin kendini anlatabilme, sunum yapabilme hakları olduğunu belirtti. Tüm baskı ve engellemelere rağmen bu etkinliği yaptıklarını ifade eden Ercan Taş, "Atakentliler olarak lütfen sorularınızı Aziz beye iletin. Bundan sonra gelecek olan Belediye Başkan adaylarının da projelerini çözümlerini dinleyelim" şeklilnde konuşarak, tüm katılımcılara teşekkür etti. 

18D963E8 1434 4Ddf A0B5 290878279Aa9

SOKAK HAYVANLARI VURGUSU

Aziz Yeniay'ın projelerine anlattığı toplantıda, soru cevap bölümünde ilk olarak Atakent Mahallesi'nin sorunlarının çözümleri soruldu. Daha sonra Atakent Sokak Hayvanları Komisyon Başkanı olan ve ayrıca Atakent Mahallesi Muhtar Adayı Tamer Özolcay, ilçede buulunan hayvan barınağının yeterli olmadığını, sokak hayvanlarının zorlaşan durumlarını ve ulaşım sorunlarını ifade ederek, söz konusu sorunun çözümleri konusunda konuşma yaptı.  Daha sonra Atakent Mahallesi'nde yaşayan hayvanseverler tarafından hazırlanan kedi köpek mamalarını gelen davetlilere dağıttı.

Ed0Bd273 C484 439F Bfdc B7D46A47253C

Yoğun ilgi ve katılımın olduğu dört saat süren toplantı, Atakent Mahallesi Platformu Başkanı Ercan Taş'ın, Cumhur İttifakı  Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay ve tüm katılım sağlayan davetlilere teşekkür ederek yaptığı kapanış konuşması ile sona erdi.

Dfghjk-13LyujtgrfegthyjukıloıkujhhhhhhOpşolkUoıktrhegrfacsfbgnu