Ağır silahlar ile verdiği pozu sosyal medya hesabında paylaşan Manisa Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen, not olarakta “Polislerimizin kadro atışlarına katılıp yerli silahlarımızı test ettik” yazmıştı. Birgün gazetesinden İsmail Arı, Özmen'in geçmişi hakkında gerçekleri ortaya dökünce, Özmen sosyal medya hesaplarını kapattı.

Pehlivan, Sabah gazetesinin 10 Eylül 2016 tarihli bir haberini paylaşarak kulislerde konuşulanları yazısında aktardı. Pehlivan, "Arşiv unutmuyor" ve "Biz yazmayalım, iktidarın yayın organı Sabah gazetesinin 10 Eylül 2016 tarihli haberinden okuyalım" dediği kulislerde konuşulanları aktardığı yazısı şu şekilde:

'İÇERİDEN ÇIKARAN SÜLEYMAN SOYLU'YDU'

Pehlivan, Özmen ile ilgili kulislerde konuşulanları aktardığı yazısında şunları aktardı:

"Kulisler diyor ki; Mevlüt Özmen’i içeriden kurtaran Süleyman Soylu’ydu. Göreve iade etmekle kalmadı, Türkiye’nin en önemli bakanlıklarından birinde kritik koltukta 4 yıl oturmasını sağladı.

2020 Temmuz’undan beri de Manisa’da vali yardımcılığı görevini yapmasını sağladı.

Sahi, ne diyordu Süleyman Soylu: “Bir tek FETÖ’cüyü göreve getirmişsem, bir tek FETÖ’cü göreve geldiyse ve bu söylenmiyorsa bu, ülkemize ihanettir. Ben getirmişsem ben ihanet ediyorumdur.” Açık sözlü insanları seviyorum."