Başarılı organizasyonlara imza atan Dark Premium Medya, iş ve sanat dünyasını ödüllerine kavuşturdu. Sanat, edebiyat ve iş dünyasından birçok ismin katıldığı gecenin sunuculuğunu ünlü sunucu Demet Şener ve iş insanı Cihan Öztürk üstlendi.

OMURİLİK FELÇLİLERİ YARARINA DÜZENLENEN ÖDÜL GECESİ

Dark Premium Medya’nın düzenlediği gece ünlü sunucu Demet Şener ve Cihan Öztürk’ün muhteşem sunumuyla gerçekleşti. Omurilik felçlileri yararına düzenlenen anlamlı organizasyonda omurilik felçlileri için araba bağışı yapıldı ve prestijli ödüller de sahiplerini buldu. Türk Sanat Musikisi’nin usta ismi Melihat Gülses yılın sanatçısı ödülüne, Suat Aydoğan yılın başarılı müzik adamı ödülüne, Zuhal Topal’la Yemekteyiz en iyi gündüz kuşağı programı ödülüne, DarkBlue İstanbul Reklam Ajansı yılın en başarılı reklam ajansı ödülüne sahip oldu.

YILIM ENLERİ SEÇİLDİ

Diğer ödül alan isimler ise şöyle: Yılın implantoloğu Kadir Serhat Şahin, yılın başarılı özel jet ve havacılık ödülü Cihan Şanlı, yılın onur ödülü Ahmet Budan, Yılın özgün söz ve müzik yazarı Atilla Volga, yılın en iyi çıkış yapan gazetecisi TGRT Haber’den Burcu Nur Yılmaz, yılın başarılı sivil toplum kuruluşu Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği, aksiyon sahnesi ödülü Teşkilat David rolü ile Gökhan Uğurlu, yılın başarılı moda tasarımcısı Hülya Güneş Ardalı, yılın jinekoloji uzmanı Hanifi Şahin, yılın en iyi öykü yazarı Gülden Kılıç, yılın başarılı bütünsel gelişim koçu Melis Esinduy, yılın parlayan uluslararası emlak firması Redstone Platin, yılın başarılı uzman psikoloğu Metin Aydın, yılın başarılı yazarı Ahmet Bektaş, yılın başarılı yönetmeni Efe Cansoy, en iyi çıkış yapan Youtube kanalı Sevgi Saati, yılın yükselen mimarı Ekrem Doruk, yılın iş adamı Muhammed Allak.