Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın başrolde oynadığı "Bergen" filmi bugün vizyona girdi.

Öte yandan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'ı aradığını, film için önceden rezervasyon yapıldığını söyleyen Gazeteci Candaş Tolda Işık, "Az önce Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'ı aradım ve "1 ay önce rezervasyonu yapılan film neden gösterime girdiği gün bir anda vizyondan kaldırıldı?" diye sordum. "Öyle uygun görüldü" ifadelerini kullandı.


Bergen

'BAŞKAN CEVAP VERMEDİ'

Öte yandan Işık, "Sayın Başkan, tüm ısrarlarıma rağmen başka bir yanıt vermedi" dedi.

Işık'ın sosyal medya paylaşımı şu şekilde:

Işık, Kozan'da filmin aniden gösterimden kaldırıldığını açıklarken, "8 mart öncesi size bir Türkiye gerçeği anlatayım: Bergen'i öldüren Halis Serbest'in yaşadığı Kozan'da belediye sineması bugün aniden Bergen filmini yayınlamaktan vazgeçti! Filmin İstanbul'daki galasına çevik kuvvet geldi. Ölüm tehditleri alan yapımcıları ise korumalarla yaşıyor.

Az önce Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'ı aradım ve "1 ay önce rezervasyonu yapılan film neden gösterime girdiği gün bir anda vizyondan kaldırıldı?" diye sordum. "Öyle uygun görüldü" dedi. Sayın Başkan, tüm ısrarlarıma rağmen başka bir yanıt vermedi" dedi.

AĞZA ALINMAYACAK SÖZLER SÖYLEDİ

Geçtiğimiz gün, katıldığı 'öylemezsem Olmaz' programında hayatını kaybeden Bergen hakkında ağza alınmayacak sözler söyleyen Halis Serbest ise Adana Kozan'da yaşamaya devam ediyor.

30 YAŞINDA ÖLDÜRÜLDÜ

'Acıların kadını' olarak bilinen Bergen, Adana Pozantı’da 14 Ağustos 1989 tarihinde boşandığı eşi Halis Serbest tarafından kurşunlanarak, 30 yaşında öldürüldü.


Halis Serbest