Otomatik bir V8 olan Bentley Mulsanne, Birleşik Krallık’tan gelen bir ihbarın ardından Pakistan Gümrük Muhafaza birimi tarafından kurtarıldı.

Yerel basın, Gümrük Muhafaza Tahkim Kurulu'nun (CCE), lüks arabanın kurtarılmasına yardımcı olanın İngiliz istihbaratı olduğunu doğruladığını söylediler. Ajanların ülkenin en büyük şehri olan Karaçi'de varlıklı bir mahalledeki eve baskın yaptıkları bildirildi.

YENİ SAHİBİ ‘DOĞRULADI’

Arabaya Pakistan plakası takıldığı bildirilirken, memurlar, çalınan arabanın kimliğiyle eşleştiğini bulmak için şasi numarasını doğruladı. GEO TV, arabanın sahibi olan adamın çalındığını bildiğini itiraf ettiğini bildirdi. Bir video, memurların arabayı çekiciyle götürdüğünü gösteriyor çünkü bildirildiğine göre anahtarlarını bulamıyorlar.

Hırsızların izleme sistemini kaldırmayı veya kapatmayı başaramadıklarına inanılıyor, bu da yetkililerin kesin konumlarını tam olarak belirleyebileceği için yakalanmalarına yol açtı. Yerel haberler ayrıca, aracın satıcısının doğru belgeleri almak için 'tüm sorumlulukları' üstlendiğini bildirdi. (Mirror)