Müge Anlı ile Tatlı Sert 21 Ocak canlı izle... ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Müge Anlı ile Tatlı Sert 21 Ocak Pazartesi günü yeni bölümü ile izleyicisiyle buluşuyor. Son bölümde; Müge Anlı'nın katıldığı arkeolojik kazılarda bulunan eserler, şimdi sergileniyor. 17 yaşında evlatlık olduğunu öğrenen Nursena Haşlaman'ın annesini Müge Anlı kısa sürede buldu. Lise öğrencisi Filiz Karadavut cinayetinde bir sır perdesi daha aralanıyor: Cinayette abla Çiğdem'in de parmağı var mı? Müge Anlı ile Tatlı Sert 21 Ocak canlı izlemek için haberimizdeki linke bakabilirsiniz. ATV canlı yayın izlemek için işte detaylar...

MÜGE ANLI 2184. BÖLÜM 

Sibel Alaçalı ve ilk kez gördüğü ablası ve kardeşleri canlı yayında... Çiğdem Çakırer kardeşini son kez gördüğü yeri gösterdi!

MÜGE ANLI 2183. BÖLÜM 

42 yıl sonra Müge Anlı ve ekibinin kavuşturduğu kardeşlerden Şenol Bey işe başladı. Nusel Doğan ve arkadaşı Deniz'in cinayetindeki yeni gelişme nedir?

MÜGE ANLI 2182. BÖLÜM 

Babasının aradığı Damla Gündüz'ü Müge Anlı ve ekibi buldu! Ve kaçırılan Damla Gündüz canlı yayında! 35 yıl önce dünyaya getridiği bebeğini arıyor. İBBB Mezarlıklar Müdürlüğü 1984'te defnedilen bebekleri araştırıyor. Nursel Doğan ve arkadaşı Deniz'in cinayetiyle ilgili Haydar Sırça'nın çiftliğinde arama çalışmaları başladı!

MÜGE ANLI 2181. BÖLÜM 

Kaçırıldığı iddia edilen Damla Gündüz'ün annesinin eşi canlı yayında iddiaları yanıtladı! Nursel Doğan ve Deniz'in cinayetiyle ilgili tutuklu olan Haydar Sırça'nın Bergama'daki çiftlik evinde arama çalışması yapıldı. Çiğdem Çakırer, Filiz'in gömüldüğü iddia edilen bölgeye gitti! Umut Çakırer'in avukatı canlı yayına bağlandı!

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT 2179. BÖLÜM

Müge Anlı'nın katıldığı arkeolojik kazılarda bulunan eserler, şimdi sergileniyor. 17 yaşında evlatlık olduğunu öğrenen Nursena Haşlaman'ın annesini Müge Anlı kısa sürede buldu. Lise öğrencisi Filiz Karadavut cinayetinde bir sır perdesi daha aralanıyor: Cinayette abla Çiğdem'in de parmağı var mı?

2178. BÖLÜM

Önce okuma yazma öğrendiler, şimdi kitap yazdılar. "Geç Kalmış Kalemler"den Müge Anlı'ya teşekkür geldi. İstanbul Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanlar Kültür ve Dayanışma Derneği'nden Müge Anlı'ya plaket... Hentbol hakemi Nursena Haşlaman ailesini arıyor... Kızının 12 yıl önce damadı tarafından öldürüldüğünü iddia eden Durna Karadavut Müge Anlı İle Tatlı Sert stüdyosunda!,

2177. BÖLÜM ÖZET

Annesiyle yaşamaya başlayan Elif öğretmenin nihayet yüzü gülmeye başladı. Sirkeci Tren Garı'nda terk edilen iki kardeşin dramatik öyküsü... Ablasını arıyordu, diğer iki kardeşini daha buldu Müge Anlı. Eşi cinayete kurban giden Sunay Hanım, Müge Anlı stüdyosunda...

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT CANLI İZLE

TATLI SERT 2176. BÖLÜM DETAYLARI

42 yıl önce Sirkeci Garı'nda bulunan iki kardeş Temel Bey ve Melahat Hanım'ın tüm ailesi bulundu! Temel ve Melahat kardeşler iki kardeşi daha olduğunu öğrendi ve ilk kez Müge Anlı İle Tatlı Sert stüdyosunda kardeşlerine kavuştu. Müge Anlı ve ekibi Artvin'de kardeşlerin babası Yücel Bey'e de ulaştı. Melahat Hanım ve yeni bulduğu kardeşi için Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün canlı yayına bağlanarak onlara yardımcı olacağını belirtti.

MÜGE ANLI'DA MUCİZE GERÇEK OLDU...

42 yıllık hasret Müge Anlı'da son buldu...Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugünkü konukları arasında Temel Genç yer aldı.

Temel Genç 42 sene önce ayrıldığı ablasını bulmak için Müge Anlı'ya katıldı.

Müge Anlı'ya konuk olan Temel Genç'in hikayesi yürekleri burktu. Mucize ise Müge Anlı'da gerçekleşti.

Temel Genç 42 yıl önce ayrıldığı ablası ile canlı yayında görüştü. Abla kardeşin buluşma anları duygusal anlar yaşattı.

Programa telefon bağlantısı ile katılan Nesrin Hanım ise "Artvin'de bir yakınımızın bu yıllarda bir kızı ile oğlunu terk ettiğini duymuştum"dedi.

Yayına bağlanan bir diğer isim Ayşe Hanım ise; "Artvin'deki ailenin kaybolan çocuklarının adı da Temel ve Melahat'tı." diye konuştu.

4 KARDEŞ BULUŞTU

42 yıl önce Genç ablasıyla birlikte Sirkeci Tren Garı'nda terk edilmişlerdi.Temel Genç'in ablası dün Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bulundu. Genç ablası Melahat Ilgaz ile canlı yayında kavuştu.Bugün programda ise bir mucize daha gerçek oldu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Temel Genç'in tüm ailesi bulundu.Temel Genç ve Melahat Ilgaz ilk kez haberdar olduğu diğer 2 kardeşi ile canlı yayında buluştular. Yıllar sonra gerçekleşen buluşmada duygusal anlar yaşandı.

ATV CANLI YAYIN İZLE

NURSENA HAŞLAMAN

Müge Anlı hakemlik yapan 21 yaşındaki Nursena Haşlaman'ı konuk etti. Melek Keleş ismi verilen genç kadının Avcılar Candan Hastanesi'nde doğduğu açıklandı.

17 yaşında evlatlık verilen Nursena Haşlaman'ın öz annesi Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bulundu. Haşlaman annesine sarılmak ve sesini duymak istiyor.

Nursena Haşlaman,"Annem ile dışarıda gizlice de görüşürüm." dedi.

Müge Anlı canlı yayında Palu Ailesi gözaltına alındı. Son dakika Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri Palu Ailesinin İzmit'teki evine gitti. İşte o anlar;

Körfez Cumhuriyet Başsavcılığı,Cinayet suçlamasıyla Palu Ailesi fertleri hakkında gözaltı kararı verildi. 
Tuncer Ustael ve eşi Emine Ustael Müge Anlı canlı yayında gözaltına alındı!

Tuncer Ustael ve eşi Emine Ustael Müge Anlı canlı yayında gözaltına alındı. Meryem ve küçük kızı Melike'yi öldürme suçundan gözaltına alındılar.Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri Müge Anlı ile Tatlı Sert stüdyosuna geldiler.

Enişte Tuncer Ustael ve eşi Emine'yi "Kasten adam öldürme" suçlamasıyla gözaltına alındı.İstanbul'da Tuncer ve eşi Emine Ustael'i,Kocaeli'de ise Palu Ailesi fertleri gözaltına alındı.

Müge Anlı, tüm yaşananlar sonrası gözyaşlarına hakim olamadı. Anlı, gözyaşlarının mutluluk gözyaşları olduğunu ve kayıp olan Meryem Tahnal ve kızı Melike Tahnal'ın tek bir kemiği bulunması halinde mezarlarını kendisinin yaptıracağını açıkladı.

MÜGER ANLI KİMDİR?

Müge Anlı, 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Babası İhsan Anlı'dır. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yaptı.2008'de gazeteci Burhan Akdağ'dan boşandı. Bu evlilikten 1 kızı oldu.Televizyon hayatına ilk olarak magazin alanında başlayan Anlı, diğer bir magazinci Şenay Düdek'le Kanal D'de yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yapmıştır. Bir sezon birlikte program yaptıktan sonra, aynı programa Düdek Cenk Eren'le FOX'ta, Anlı ise Pakize Suda'yla Kanal D'de devam etmiştir.Dobra Dobra'daki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp tam anlamıyla sunuculuğa geçti; atv'de yayınlanan kendine ait Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başladı. Programda, kaybettiği yakınlarını arayan kişiler ağırlanmakta, işleyeni belli olmayan veya işleyenin hâlâ bulunamadığı cinayetler aydınlatılmaktadır.Tatlı Sert'in dışında, 2010 televizyon sezonunda, daha önceden Sinan Çetin yapmış olduğu Film Gibi adlı programla aynı formatta bir programı atv'de sundu.Müge Anlı ile Mektubunuz Var adlı programda, yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişiler konuk edildi.