Kendisine gelen mesajların bir kısmını yayınlayan Aleyna Tilki, bir tacizcinin kendi fotoğrafını yolladığı ve Tilki'ye şiddet tehdidinde bulunduğu mesajı paylaştı. 

Ölüm tehditleri aldığını belirten şarkıcı ‘Yoğurdu suyla karıştırınca ayran olabileceğini söylediğimde tüm Türkiye bunu konuştu. Ölüm tehditleri diyorum, evime kadar girebilen insanlar diyorum kimsede tık yok. Tarifimi yargılayanlar, bir insanın canının tehlikede olmasını yadırgamıyorlar bile' ifadelerini kullandı.

Mesajlara sert tepki gösteren Tilki "Şimdi bu insan ceza almayacak mı?" diyerek sitem etti. Sonrasında başka bir kullanıcının kendisine attığı "Kafana teflon tavayla vurup bayıltıp..." mesajını "Bu da başka biri! Evime atlayan insana ceza vermezseniz işte bunlar böyle türer! Emniyet müdürü harekete geçecek sanırım bekliyoruz" ifadeleriyle paylaştı.

‘YA CEZA VERİN YA DA BANA SİLAH VERİN’

Tilki "Ya beni tehdit eden, böyle özgürce evime laps diye atlayan insanlara ceza verin ya da bana silah verin. Evde uyurken de korumayla uyuyamam. Benim de bir hayatım var" dedi.