İkinci kez anne olmak için gün sayan oyuncu ve model Almeda Abazi, sosyal medya hesabından bebeğinin cinsiyetini öğrendikleri anı paylaştı. Tolgahan Sayışman, doğum gününde öğrendiği sürprizle sevinçten havalara uçtu.

Oyuncu Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi, 2017'de Los Angeles'ta nikah masasına oturmuştu. Mutlu bir evlilik sürdüren çift 2019 yılında oğulları Efehan'ı kucağına almıştı.

Mutlu aile pozlarını sık sık sosyal medya hesaplarından yayınlayan Sayışman ve Abazi, ikinci kez bebek beklediklerini duyurdu. Ünlü çift müjdeli haberi Instagram hesaplarından paylaşım yaparak hayranlarıyla paylaşmıştı.

KIZLARI OLACAK

Efehan adında bir oğlu olan çiftin ikinci bebekleri kız olacak. Almeda Abazi eşinin doğum gününde güzel haberi verdi.

Sevinçten havalara uçan Tolgahan Sayışman duygularını şu sözlerle dile getirdi; 'Bu haber en güzel doğum günü hediyem oldu. Tüm aile doğum günüm için bir masanın etrafında buluşmuşken, alabileceğim en güzel haber aldım.'

Tolgahan Sayışman geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, 'Eğer oğlumuz olursa onun da adında 'Han' ismi olacak. Kız olursa Almeda karar verecek. Muhtemelen Arnavut ismi olur' ifadelerini kullanmıştı.