Magazin dünyasının en ünlü ve en gözde çiftlerinden Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ, mutlu evlilikleriyle herkesi kendilerine hayran bırakmayı başarıyor. Evliliklerinde 23 yılı geride bırakan ünlü çift, mutluluklarını sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmiyor.

Ancak geçtiğimiz günlerde de gazeteci Ahmet Hakan, Arzun Onan ve Mehmet Aslantuğ'un ilişkisine değindi. Hakan, gözde çift için şunları söyledi:

''Türkiye'den Sevgililer Günü için bir çift seçmek durumunda kalsam... Galiba Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ çiftini seçerim. Ama bu seçim, bu çiftin feci sıkıcı bir çift olduğu gerçeğini zerre kadar etkilemez.''

"Gülüp geçtik''

Ahmet Hakan'ın, "Mehmet Aslantuğ-Arzum Onan çifti feci sıkıcı" eleştirisi hakkında konuştu. Arzum Onan, Hakan'ın dediklerine takılmadıklarını belirten şu ifadeleri kullandı:

"Gülüp geçtik. Çok fazla konuşulacak bir durum değil." 

Hakan'a verdiği bu cevapla da takdir edilen ve polemiklerden kaçınan Arzum Onan, şimdiye kadar Instagram paylaşımlarıyla da hep beğenileri topladı.

Son paylaşımı takipçilerini şaşırttı

Fakat Onan, son paylaşımlarından biriyle takipçilerini bir hayli şaşırttı. 

Sosyal medyada hesabından sadece bacaklarının fotoğrafını yayınlayan Onan, hayranlarından çok sayıda olumsuz yoruma maruz kaldı.

"Lütfen saygınlığınızı kaybetmeyin"

Arzum Onan'ın takipçileri, "Bu tip şeylere ihtiyacınız yok", "Lütfen saygınlığınızı kaybetmeyin" ve "Ahmet Hakan'ın sizi sıkıcı bulduğunu açıklamasından sonra bu paylaşım çok manidar" yorumlarında bulundu.

Gönderisini yorumlara kapattı

Bu yorumları fark eden ve hoşuna gitmeyen Arzum Onan, çareyi gönderisini yorumlara kapatmakta buldu.