Yılbaşı konserinden önce eşi Özlem Ada Şahin'le ve ailesiyle birlikte vakit geçiren Berkay, Arda Turan'a tazminat davası açacağı haberleriyle ilgili konuştu.

Kanal D'deki '2. Sayfa'ya konuşan Berkay, "Yok öyle bir şey. Biz bir dava açmadık ama ben anlaştığım şirketten toplu para aldığım için onların kazanç eksisi var onlar açarsa açar" dedi.

"ŞİRKETİMİN YANINDA OLURUM"

Konuştuklarının yine çarptırıldığını söyleyen Berkay sözlerine şu şekilde devam etti:

''Şimdi ben 14 konserin parasını almıştım ama böyle bir olay olunca 14 konser olmadı. Ama öyle bir şey olursa şirketimin yanında olurum.''

KIZ OLURSA İSMİ BELLİ

İkinci bebeklerine isim düşünmediklerini söyleyen çift, kız olursa isminin belli olduğunun ama erkek olursa isim düşünmediklerini söyledi.

30 OCAK'TA DURUŞMA VAR

2.5 ay önce Berkay Şahin'in eşi Özlem Ada Şahin'e tacizde bulunduğu iddiasıyla başlayan kavgada Arda Turan, Berkay'ın burnunu kırmıştı.

İkilinin hastaneye taşınan kavgasında Arda'nın elinde silahla görüntüleri bomba etkisi yaratmıştı.

ilk duruşmanın 30 Ocak 2019'da görülmesine karar veren mahkeme; futbolcunun, 'cinsel taciz', 'kasten yaralama', 'Korku, kaygı veya panik oluşturabilecek tarzda silahla ateş etme', 'ruhsatsız silah bulundurma' suçlarından 12,5 yıla kadar hapsini istemişti. 

Polemik Haber