Oyunculuk kariyerleri dışında özel hayatlarıyla da magazin gündeminden düşmeyen Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, 'Çalıkuşu' (2013-2014) dizisinin setinde tanışıp, aşk yaşamaya başlamıştı. 2017'de görkemli bir düğün yapıp, ilişkilerini evlilikle taçlandıran oyuncu çift, 2019'da oğulları Karan'ın doğumuyla ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşamıştı.

'İNANILMAZ HEYECANLIYIZ'

Özçivit ve Evcen, şimdilerde ikinci bebek heyecanı yaşıyor. Yakışıklı oyuncu, 23 Haziran'da müjdeli haberi alan basın mensuplarının "Neler hissediyorsunuz?" sorusuna şu yanıt vermişti:

"Biz de yeni öğrendik, inanılmaz heyecanlıyız. Çok sevindik. O kadar yeni ki Karan'a bile söyleme fırsatımız olmadı."

Bodrumda Fahriye Evceni çıldırtan olay

'KARAN İLE STAJIMI TAMAMLADIM'

Mutluluğu yüzlerine yansıyan ikiliden Burak Özçivit, "Daha haberi yeni aldık. 'Kız mı olsun, erkek mi olsun?' modunda değiliz, sağlıklı, vatana millete hayırlı evlat olsun yeterli. Ben zaten uykusuz gecelere alışkınım. Karan ile stajımı tamamladım" ifadelerini kullanmıştı.

Bodrumda Fahriye Evceni çıldırtan olay

BODRUM'DA MAVİ TUR

Burak Özçivit, iki aylık hamile olan eşi Fahriye Evcen ve Nisan 2019'da dünyaya gelen oğulları Karan, şimdilerde Bodrum'da mavi tur yapıyor. Çift, geçtiğimiz gün Yalıkavak'a demir attı.

'YAVAŞ OL BİRAZ'

Posta gazetesinde yer alan habere göre; kahvaltı için karaya çıkıp, bir mekana giden Özçivit Ailesi'nin neşesi yerindeydi. Ta ki, kediyle oynayan Karan'ın müşterilerden birinin masasına çarpmasına kadar! Bu duruma sinirlenen müşteri, Karan'a "Yavaş ol biraz, bu ne ya!" diye bağırdı.

'O DAHA BİR ÇOCUK'

Fahriye Evcen, "Yaptığınız çok ayıp, o daha bir çocuk" sözleriyle tepkisini gösterdi. Müşteri ise "Ne yapayım çocuksa!" karşılığını verdi. Ünlü çift, Karan'ı da alıp, mekanı terk etti. Güzel oyuncunun zor sakinleştiği öğrenildi.