Can Yaman kimdir? Erkenci Kuş dizisinden canlandırdığı karakterle geniş kitleler tarafından tanınan Can Yaman, İtalyan Lisesi'nin ardından hukuk eğitimi aldı. İşte kasları, saçları ve giyim kuşamıyla son dönemin en çok konuşulan isimlerinden Can Yaman kimdir? Can Yaman kaç yaşında ve nerelidir? İşte Can Yaman hakkında merak edilenler...

CAN YAMAN KİMDİR?

Can Yaman, 1989 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Yugoslav kökenli olan Yaman, ilk ve ortaokulu Bilfen Koleji’nde, liseyi ise İtalya Lisesi’nde okudu. Okul hayatı başarılarla dolu olan Can Yaman, liseyi birincilikle bitirdi. Öğrenci değişim programı kapsamında Amerika'ya giden Yaman, burslu olarak okuduğu Yeditepe Üniversitesi Hukuk Bölümü'nden 2012 yılında mezun oldu.

6 ay boyunca avukatlık yapan ve iki dil bilen Yaman, hobi olarak oyunculuk dersleri aldı. İlk dizisi Gönül İşleri’nde "Bedir" karakterini canlandırdı. Sinem Kobal'ın hayat verdiği "Sevda" ile yaşadığı gelgitli aşk dikkatleri çekti. Genç oyuncu, ikinci dizisi olan İnadına Aşk'ta Yalın "Aras" rolü ile hayran kitlesini genişletti.

Bir dönem Beşiktaş'ı da çalıştıran futbolcu ve teknik direktör Fuat Yaman'ın yeğeni de olan Can Yaman aynı zamanda lisanslı basketbolcudur.

Pek çok spor dalı ile yakından ilgilenen Can Yaman, Hürriyet Gazetesi'nden Hakan Gence'ye verdiği röportajda "Sabahları, 'Ne kadar yakışıklıyım' diye uyanmıyorum. Allah böyle yaratmış, bununla barışmak gerek. Ben ünlü olduktan sonra bir anda insanlar bana bakmaya başlasaydı, 'Aa ben ne oldum' diyebilirdim. Ama bunun öncesi de var.” demişti.

Can Yaman TRT ekranlarında 2016 yılında ekrana gelen Hangimiz Sevmedik dizinde Altan Erkekli, Gül Onat, Cengiz Bozkurt ile birlikte rol aldı. Dizide Tarık karakterini canlandıran Can Yaman sonrasında ise 2017 yılında Dolunay isimli dizide rol aldı. Şimdilerde Star TV ekranlarında yayınlanan Erkenci Kuş dizisinde son derece maceracı bir ruha sahip, şehir hayatınından uzak, doğa ile iç içe olmayı seven sportmen bir genç olan Can Divit karekterine hayat veren Can Yaman 1.83 metre boyunda, 70 kilo ve Akrep burcudur.

Can Yaman'ın rol aldığı diziler ve filmler:

 2018 – Erkenci Kuş (Can Divit) (TV Dizisi)

2017 – Dolunay (Ferit) (TV Dizisi)

2016 – Hangimiz Sevmedk (Tarık) (TV Dizisi)

2015 – İnadına Aşk (Yalın Aras) (TV Dizisi)

2014 – Gönül İşleri (Bedri) (TV Dizisi)

CAN YAMAN’IN ANNESİ KİMDİR?

Can Yaman'ın annesi Güldem Yaman gençliği ile herkesi şaşırtırken ünlü oyuncunun babası Güven Yaman da dikkat çeken bir isim.  Can Yaman'ın babası Güven Yaman da hayli dinç bir görünüme sahip. Can Yaman boyunu ve düzgün fiziğini babasından almış görünüyor. Bu görseli Can Yaman instagram hesabından paylaştı. Star TV'nin bu sezon reytinglerde zirvede olan dizisi Erkenci Kuş'un başrol oyuncusu Can Yaman magazin programlarına annesi ile damga vurdu. Bir reklam çekiminde ortaya çıkan anne Güldem Yaman'ı görenler gözlerine inanamadı. Bir çok kişi Güldem Yaman'ı, Can Yaman'ın ablası zannetti. İşe Can Yaman'ın herkesi şaşırtan genç annesi; Can Yaman'ın amcası da ünlü bir futbol adamı. Beşiktaş'ın eski yıldız futbolcularından olan Fuat Yaman, Can Yaman'ın amcası.

CAN YAMAN'IN BABASI

Can Yaman'ın babası Güven Yaman da hayli dinç bir görünüme sahip. Can Yaman boyunu ve düzgün fiziğini babasından almış görünüyor. Bu görseli Can Yaman instagram hesabından paylaştı.

GÖREN ABLASI SANIYOR

Magazin programlarına konu olan bu video Güldem Yaman tarafından yeni instagrama yüklendi. Bu görüntüyü gören Can Yaman'ın annesini ablası zannetti.

CAN YAMAN'IN AMCASI DA ÜNLÜ

Can Yaman'ın amcası da ünlü bir futbol adamı. Beşiktaş'ın eski yıldız futbolcularından olan Fuat Yaman, Can Yaman'ın amcası.