Usta yönetmen Ertem Eğilmez'in oğlu Ferdi Eğilmez, 'Hababam Sınıfı' filminde Şener Şen'in canlandırdığı 'Badi Ekrem' karakterinin eşofman takımını ünlü komedyen Cem Yılmaz'a hediye ettiğini açıklamıştı. Ancak kendisiyle ilgili çıkan haberlere açıklama geitren ünlü komedyen, eşofman takımının kendisinde olmadığını belirtti.

Geçtiğimiz günlerde, usta yönetmen Ertem Eğilmez'in oğlu Ferdi Eğilmez, 'Hababam Sınıfı' filminde, beden eğitimi öğretmeni olan ve hafızalara 'Çekirgelerim' repliğiyle kazınan 'Badi Ekrem' karakterinin eşofman takımını ünlü komedyen Cem Yılmaz'a hediye ettiğini açıklamıştı.

CEM YILMAZ'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Ancak sosyal medya hesabından iddiaları yalanlayan Yılmaz, ''Badi Ekrem'in eşofmanı bende değil. Badi Ekrem'in eşofmanı yazdığım filmde Ejder abide. O da yok, o Özkan abi'' diye konuştu.

''BEN BAŞKA GEZEGENE DE GİTMEDİM''

Ünlü komedyenin sosyal medya hesabından iddialara ilişkin yaptığı açıklamada, bir haber sitesinin haberini alıntılayarak ''Badi Ekrem’in eşofmanı bende değil. Badi Ekrem’in eşofmanının olduğu karakter benim yazdığım filmde. O filmde Ejder abi de. Ejder abi diye de biri yok. O Özkan abi! Ben misal başka bi gezegene de gitmedim" diye yazdı.