"Şaka mı bu arkadaşlar?" diyen Semercioğlu, "Bir gazeteci olarak bunu aktarmak benim görevim. Meseleyi her boyutuyla Türkiye gündemine taşıdım. Lütfen hedefinizi şaşırmayın, işleri karıştırmayın" sözlerini sarf etti.

Semercioğlu, "Tam yasanın geçeceği dönemde bu konuyu gündeme getirdiğim, yapımcıların sesini duyurduğum için bana teşekkür edeceğinize, 4. gün Mars’çılara söz verdiğim için beni eleştiriyorsunuz" diye yazdı. 

Semercioğlu ayrıca Acar'ın 'Cem Yılmaz' görüşüne katılmadığını da, "Bana kişisel fikrimi sorarsanız; Değil 800 milyon, milyarlarca dolar harcasanız da yeni bir Cem, yeni bir Yılmaz, yeni bir Şahan kimse çıkaramaz" sözleriyle belirtti.

Yapımcılar ile Türkiye'nin en büyük sinema salonu zinciri Mars Cinema Group'un arasındaki 'promosyonlu biletler' anlaşmazlığını kaleme alan Cengiz Semercioğlu, dün konuya ilişkin olarak şirketin Kurumsal İlişkiler Direktörü Aslı Irmak Acar ile bir röportaj gerçekleştirdi. Röportajda, "Cem Yılmaz olmazsa başka Cem Yılmazlar çıkar, onlar film çekmezse çekeni bulacağız" sözlerini sarf eden Acar, Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar ve Yılmaz Erdoğan başta olmak üzere pek çok kişi tarafından eleştirilmişti.

Cem Yılmaz, "Hayatımda ilk defa gördüğüm bu hanım yeni Cem Yılmaz’lar çıkaracakmış! Yavaş çıkarsın" demiş, Yılmaz Erdoğan da, "Yeni bir Cem Yılmaz çıkaracağını söyleyecek kadar şaşırmış bu hanımefendiyi ben çıkaramadım" ifadesini kullanmıştı. 

"Mısır patlağı fonundaki ‘dünya tatlısı’ fotoğrafının manasını da hiç çıkaramadım"
Öte yandan Cem Yılmaz, bu paylaşımında, "İyi çıkarmalar, Cengizi geçiyorum" diyerek Semercioğlu'nun adını anmış; Yılmaz Erdoğan da, "Cengiz Semercioğlu’nun, mısır patlağı fonundaki ‘dünya tatlısı’ fotoğrafının manasını da hiç çıkaramadığımı ekliyorum” sözleriyle Semercioğlu'nu eleştirmişti.

"Kova kova mısır yiyip sohbet etmeleri manidar olmuş"
Şahan Gökbakar da, Instagram hesabında yaptığı paylaşımda “Kore’den uçağa bindirmişler geliyormuş. Yeni Cem Yılmaz çıkartması" demiş, devamında da, "Mısır sever bir Hanım ile Cengiz’in boş salonda kova kova mısır yiyip sohbet etmeleri manidar olmuş" sözleriyle Semercioğlu'na tepki göstermişti.

Semercioğlu, kendisine yöneltilen bu eleştirilere sosyal medyadan şöyle yanıt verdi:

"Sevgili Cem… Sevgili Yılmaz… Sevgili Şahan…

Şaka mı bu arkadaşlar?

4 gündür bu meseleyi her yönüyle Hürriyet’te yazıyorum. Türkiye yapımcı-Mars kavgasını öğrendiyse benim yazılarım sayesinde öğrendi…

3 gün boyunca yapımcılar ne dediyse yazdım. Hepinizin söylediklerine köşemde yer verdim…

Tam yasanın geçeceği dönemde bu konuyu gündeme getirdiğim, yapımcıların sesini duyurduğum için bana teşekkür edeceğinize, 4. gün Mars’çılarla söz verdiğim için beni eleştiriyorsunuz…

Herhalde şaka olmalı… 'Cem Yılmaz olmazsa başka Cem Yılmaz’lar çıkar'… 'Onlar film çekmezse çekeni bulacağız…', 'Yeni yasa çıksa da promosyon yapmaya devam edeceğiz' laflarını söyleyen ben değilim…

Bu yüzden bana değil gidin söyleyene kızın…

O röportajı siz yapsanız Mars’a soracağınızdan fazlasını, kaldı ki olması gerekenden daha sert şekilde ben sordum... Buna rağmen bakıyorum da paylaşımlarınızda hep bana laf sokan bir haliniz var…

Bana kişisel fikrimi sorarsanız; Değil 800 milyon, milyarlarca dolar harcasanız da yeni bir Cem, yeni bir Yılmaz, yeni bir Şahan kimse çıkaramaz.

Ama bu iddiada bulunan varsa, hele ki bu Türkiye’nin en büyük salon yatırımcısıysa bir gazeteci olarak bunu aktarmak benim görevim…

Ben sadece bunu yaptım… Meseleyi her boyutuyla Türkiye gündemine taşıdım… 

Lütfen hedefinizi şaşırmayın, işleri karıştırmayın…"

Polemik Haber