Bülent Ersoy ilgili bambaşka bir proje ortaya çıktı. Bir yapım şirketi, Diva’nın yaşamını film yapmak için çalışmalara başladı.

Filmin içeriği yazılmaya başlanırken, yapım şirketinin Diva’ya açık çek yazdığı öğrenildi. Bülent Ersoy’un senaryoyu beğenmesi durumunda çekimlerin başlamış olacağı öğrenildi.

Filmin içeriği yazıldıktan sonrasında, oyuncularla görüşme yapılacak. Bir aksilik yaşanmaması durumunda filmin 2021 senesinde gösterime gireceği açıklandı. Beyaz perde filminin başarıyla beyaz perdeye aktarılmasının arkasından Diva’nın yaşamını özetleyen 13 bölümlük bir belgesel çekileceği de gelen bilgiler içinde.

BÜLENT ERSOY KİMDİR?

Türk sanat müziğinin ‘Divası’ olarak bilinen Bülent Ersoy, 9 Haziran 1952 tarihinde, İstanbul’da doğdu. Sanat hayatına özel müzik dersleri alarak başladı. Çok küçük yaşlardan itibaren müzikle ilgilenmeye başlayan Bülent Ersoy, İstanbul Konservatuvarına 2 ay devam etmiştir. Hocası Süheylâ Altmışdört Bülent Ersoy’un konservatuvara 2 ay devam ettiğini ve sonra bıraktığını açıkladı. Eğitimi süresince Melahat Pars ve Rıdvan Aytan gibi üstadlardan özel dersler almıştır.