Erdoğan şunları söyledi:

*Son toplantımızda CHP'deki taciz, tecavüz furyasına dikkat çekerek CHP yönetiminin bu tablo karşısında yüzlerinin kızarmamasından duyduğum üzüntüyü söylemiştim. CHP cenahı hala 3 maymunu oynamayı sürdürüyor. 

*CHP yönetimi bu meseleyi unutturmaya çalışıyor. Benzer meselelerde ortalığı birbirine katan sosyal medya silahşörleri mesele CHP olunca sus pus kesildiler.

*Gerçekler yüzlerine çarpıldığı hala pişkinlikle yalanlarına devam ediyorlar. Her hafta bir başka memur grubunu tehdit ediyorlar. CHP'ye destek vermeyen çiftçiyi zaten çiftçi yerine koymuyorlar. 

İBO ŞOV GÖNDERMESİ 

*Bu zihniyet işi ülkemizin güzide bir sanatçısının programına katılanları linç etmeye kadar vardırdı. 

*Son olarak bu partinin yöneticilerinden biri başçavuşundan uzman çavuşuna kadar diyerek ordumuza dil uzatmaya kalktı. Bu ülkenin tüm kamu görevlilerinin devletin emrinde görev yaptığını gördükçe tahammül edemiyorlar.

NE OLMUŞTU?

İbrahim Tatlıses'in Star TV'de yayınlanan İbo Şov'a katılan Sabahat Akkiraz, Hüseyin Turan ve Haluk Levent'e sosyal medyada tepki yağmıştı.

Tatlıses'in 'kadına şiddet' konusundaki sabıkasını hatırlatanlar, özellikle Sabahat Akkiraz'a programa çıktığı için tepki göstermişti.