Esra Dermancıoğlu sık sık eğlenceli paylaşımlarda bulunduğu Instagram hesabından bu kez yüzüne fön makinesi tuttuğu bir videoyu yayınladı.

“Çocuklar şimdi saçlarımı kuruturken fark ettim. Estetiğe çok para veremeyen varsa, bunu uzun süre yaparsanız, öyle kalıyor olabilirsiniz” diyen Dermancıoğlu’nun paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi.

Yaptırdığı estetik operasyonlarla çok konuşulan Seda Sayan da Dermancıoğlu’nun paylaşımına “Seviyorum seni” yorumunu yaptı.

'BİR ERKEĞİN BENİ ALDATMASI SORUN DEĞİL'

Geçen aylarda konuk olduğu bir programda eski eşi tarafından aldatıldığını söyleyen Esra Dermancıoğlu, şunları söylemişti:

“Biz bir seyahate gideceğiz. O gece misafirlerimiz gitti, berjerde oturuyoruz. ‘Sen beni aldatıyor musun?’ dedim. ‘Evet’ dedi. Sonra konuştuk, çok da konuştuk. Ardından da boşandık. Şimdi çok tatlıyız. Benim kızımın babası çok da şeker bir adam ama yani sıkılmış…”

“Bir erkeğin beni aldatması bana asla bir sorun değil. Asla ve bunu adalet sistemine de sokmuyorum. Bir erkeğin ya da bir kadın birbirini aldatma konusun asla adalet içine sokmuyorum. Bu başka bir güdü, istemiyordur başka bir şeydir.”

Dermancıoğlu’nun bu evliliğinden, Refia (19) adında bir kızı var.